Meidän kämppä osa 1: parveke

Mä aattelin, kun oon pikkasen sisustusfriikki, että alotan sellasen postaussarjan, jossa esittelen meidän kämppää. Me asutaan siis pienessä kolmiossa, mutta aivan ihanalla paikalla meren rannalla ja keskustassa. Tää oli ainut paikka, joka mulle kelpas, kun muutettiin tänne Ouluun vähän yli vuosi sitten.

Nyt on mietinnässä, joskohan pitäis vaihtaa isompaan, kun uusin perheenjäsen syntyy tossa toukokuussa. Mutta asialla ei oo mikään kiire, ehkä jos samasta talosta löytyy niin sitten katotaan 😉

Alotan kämpän esittelyn parvekkeesta, koska näpsäisin pari päivää sitten tän ihanan kuvan! On niin mahtavaa ku partsilla voi jo nauttia kevätfiiliksistä, kun on lasitus ja aurinko paistaa sinne koko päivän. Ens kuussa voidaan varmaan jo viettää kevätkauden avajaisia biksut päällä! Vai mitä sanotte alla olevasta kuvasta, eikö nyt ookin jo kevät!?

IMG_6969

Partsilla on tällä hetkellä mummolasta löytynyt kunnostettu 40-luvun jatkettava pöytä, joka kyllä siirtynee olkkariin jossain vaiheessa, koska mä rakastan sitä. Tuolit on ikeasta, kuten myös alunperin kylppärissä palvellut Molger-penkki. Kangassisusteet on H&M:n, tummanharmaa terassimatto löyty edullisesti Prismasta, ja on toiminu todella hyvin, sillä on mukava tassutella. Nurkassa näkyy häivähdys keltaista tekokirsikkapuuta, joka on ainut kukka joka meidän parvekkeella selviää, kun on jo valmiiks kuollu.

Partsile on tarkotus myös tehdä kaikenlaista uutta tänä keväänä! Siellä on tällä hetkellä valkoset ohuet verhot, mutta jotain tehokkaampaa aurinkosuojaa kaavaillaan ainakin osaan lasitusta.

Nurkassa komeilee viereiseltä rannalta löytynyt ajopuu, josta on tarkoitus tuunata valaisin, valaisinosatkin on jo ostettu Ikeasta viime reissulla. Ton altakasteltavan ruukun mä tuunaan sisustukseen sopivaks, se pitää kiinnittää seinälle ja siihen tulee pikkuset yrttiviljelmät.

Ja lopuksi, löhöilyä varten pitäis päällystää lasten vanha patja, joka on tarpeeks matala lisäistuin, jotta äidin ei tartte jatkuvasti pelätä että joku kiipee liian korkeelle! Varsinkaan, koska makaa ite sillä patjalla ottamassa arskaa!

P.S. ei hätää, myös syvällisiä ja ahdistuneita postauksia luvassa tulevaisuudessa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s