Orkidean paluu

Kuinka moni teistä naisista on ostanut orkidean, ja sen kukittua kuukauden, katsellut vähän aikaa kuolleen näköisiä varsia ja hakenut sitten esim. IKEAsta uuden, vain seuratakseen sen tuhoa? Saman kohtalon lienee kokenut myös aika monta lahjaorkideaa.

Mä elin tässä kierteessä vuosia, kunnes päätin ottaa elämäni omiin käsiini, ja ostin Tiimarista (R.I.P) muovisia orkideoita, jotka kylmästi pisti pystyy purkkiin kun kuolleet varret alko kyllästyttää. Eroahan ei huomannu juuri kukaan. Kastelin silti uskollisesti näitä naamioituja orkideoita upottaen ne veteen kerran viikossa siinä toivossa, että ne alkais uudelleen kukkia.

Ja sitten koitti se uskomaton päivä, kun se tapahtui. Mä todellakin yhtäkkiä, keittiön ikkunasta tuijottaessani huomasin, että mun orkidea oli tehnyt upeat uudet kukat kuolleelta näyttäneeseen varteen! Mikä fiilis!

IMG_6922

IMG_6921

Nyt mulla on kaksi orkideaa tässä samalla aurinkoisella ikkunalaudalla, toinenkin, uudempi kukka on kukkinu lokakuusta lähtien tauotta. Ikkunasta paistaa aurinko lähes koko päivän, ja kenties keittiöpuuhista syntyvä kosteus ja lämpö myös vaikuttaa.

IMG_6925

Se ei siis koskaan ollu mun puutteellisista taidoista, kastelutekniikasta tai vuodenajasta kiinni, vaan Täydellisestä Sijainnista. Mikä voimaannuttava tunne.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s