Plinsessa vai lobotti?

Tällainen ylisöpö prinsessakirjapaketti haettiin vähän aika sitten postista, ihana tapa kierrättää on antaa täsmälahjoja! Kiva että meidänkin taloudessa asuva plinsessa sai kirjoja, kun jostain syystä isoveljeltä periytyneet kirjat sisältää pääasiassa autoja ja hirviöitä.

On ollu hauska seurata näitä tyttöjen ja poikien kasvueroja. Meillähän ei mitenkään kauheesti johdatella, lapset saa ite valita mistä tykkää, leluista vaatteisiin. Legoilla leikkiminen on yks niistä leikeistä, jotka yhdistää molempia, niitä rakennellaan paljon. Vaikkakin lasten serkkutytön suusta kuulin tässä taannoin, että ”legot on poikien leluja”. Ai on vai?!

Pitääkin tehdä lähitulevaisuudessa postaus meidän tee-se-itse-legoaitauksesta, joka on ihan ehdoton jos ei halua keräillä niitä jatkuvasti lattioilta!

Mutta jostain syystä muuten lasten mieltymykset on todella perinteiset. Poika on ihan selkeesti autojen ja robottien fani, ja tyttö ei tällä hetkellä suostu pitämään päällä muuta kun timanttimekkoja tai tyllihameita, ja kädessä on kullanvärinen käsilaukku myös yöllä. Eli jostain lapset ne sukupuoliroolit rakentaa. Muistan lukeneeni jonkun tutkimuksenkin, että lapset pitää niitä ite yllä vahvemmin ku ympäristö.

Hyvin kuitenkin keskinäiset leikit on vielä sujuneet, hirviöitähän voi siis jahdata myös käsilaukku kädessä ja tyllimekko päällä, jos joku on sitä epäilly!

P.S. poika oppi kuin oppikin viime viikolla sanomaan ärrän, eli pahoittelen otsikon harhaanjohtavuutta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s