DIY Legolaatikko / pallomeri

Lupasin aiemmin tehdä postauksen meidän luksustuotteesta, eli legolaatikosta, joka soveltuu moniin muihinkin käyttötarkoituksiin.

Tilasin siis appiukolta mittojen mukaan lastenhuoneeseen tällaisen laatikon, joka on tehty puulevyistä ja maalattu valkoseksi. Reunojen korkeus on mitotettu niin, että sinne pitää osata itse kiivetä (vauvoilta pääsy kielletty!), ja että laatikko ois mahdollisimman monikäyttöinen.

IMG_3797

Ompelin ite kahdesta vanhasta ylimääräiseksi jääneestä IKEA-verhosta laatikon sisälle suojuksen, joka helpottaa laatikon siivousta.  Ensin ompelin verhot pitkältä sivulta yhteen, ja sen jälkeen poistin syntyneen suorakaiteen kulmista kolmion malliset palaset laatikon mittojen mukaan, ja ompelin reunat yhteen. Lopuks ompelin reunaan nauhakujan, jonka sisään pujotin köyden, jotta suojakankaan saa kiristettyä laatikon reunojen alle, ja se pysyy leikeissä paikoillaan.

Laatikkoa voi käyttää tosi monella tavalla. Se sopii tyhjänäkin maja- ja kotileikkeihin. Meillä se palveli hetken aikaa myös pallomerenä:

IMG_3798

Tällä hetkellä laatikko toimii legojenrakennuspaikkana; mikä vois elämässä olla täydellisempää kuin se, ettei legoja tarvitse keräillä kilokaupalla jokaista imurointia varten, ja lasten ei tartte rikkoo hienoja rakennelmiaan!?

Suojakankaan saa tarvittaessa kiristettyä pussiksi, jonka sisään legot jäävät, ja ne voi myös pestä sen sisällä, kunhan pussin suun sulkee kunnolla. Tai voihan ne pestä myös sulkemalla sen hieman huolimattomasti, sitäkin on kokeiltu. Pesun hintaan voi tällöin lisätä yhden pesukonehuollon hinnan..

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”DIY Legolaatikko / pallomeri

  1. Päivitysilmoitus: #bloginitarina | This Storyline

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s