Meidän kämppä: Makkari

Nyt on tänpäiväset kuvaukset onnellisesti ohi, ja lauantain Kalevassa sitten esitellään meidän kämppää! Kaikki muistaa sit lukee kiltisti!

Tän päivän postauksessa on esittelyvuorossa makuuhuone. Pikkuisen on talvesta muutosta tapahtunu, mutta kun asuu vuokralla, niin haasteena on tehdä muutokset ilman pintojen maalaamista tai tapetointia tai järjetöntä ympäriinsä porailua. Pääosin toteutankin muutokset tekstiileillä, valaisimilla ja koriste-esineillä.

Ennen-kuvassa talven mustavalkosia fiiliksiä ledkynttilöineen ja itseommeltuine raitaverhoineen:

IMG_6741

Nyt keväällä päätin sitten vaihtaa raitaverhot erilaisiin kirppiksiltä kerättyihin pitsiverhoihin, lisäsin vähän vaaleeta roosaa ja hopeeta H&M Homesta ja siirsin lastenhuoneessa vaikuttaneen Tord Boontjen suunnitteleman valaisimen makkarin puolelle.

IMG_7251

Alla oleva Boontjen valaisin oli alelöytö Saganilta. Boontje on mun ehdoton lempparisuunnittelija, mitä valaisimiin tulee. Kattokaa vaikka täältä, miten upeita juttuja se on duunaillu!

IMG_7259

Seinällä pilkottaa mun Charlesin teos. Meidän seinillä ei juuri bulkkitaidetta näykään, vaan yleensä me suositaan omia tai ystävien teoksia ja valokuvia. Musta on kivaa että sisustuksellakin on merkitystä ja tunnearvoa.

Lempparijuttuja makkarissa on ystävältä saadut Kartellin Ghost-yöpöydät..

IMG_7264

..ja Charlesita hääpäivälahjaksi saatu Stone Stool.

IMG_7257

Kolmas lemppari on mun oma kauneusnurkka, johon pitäis vielä hankkia uus meikkauspeili. Kissat ei tykänny edellisestä, ja myös näytti sen.

hylly

Nurkassa on seinätarra muistona niiltä ajoilta, kun lapset vielä asusti tässä pienemmässä makkarissa. En sitten poistanukkaan sitä, kun sopii jotenkin seinälle näinkin. Jotain kivaa vois noihin oksiin vielä keksiä..

IMG_7256

Pahoittelen tässä lopuksi kuvien laatua noin yleisesti. Kuvaan toistaiseksi iPhonella, ja vaikka se loistopuhelin onkin, sen valitettavasti huomaa.

IMG_7263

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Meidän kämppä: Makkari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s