Meidän kämppä: Eteinen

Iloista sunnuntaita (vai mikä päivä nyt olikaan)!

Nyt ollaan edetty kämpän esittelyssä eteiseen!

IMG_4377

Meillä on pitkä ja kapee eteinen, ja ensimmäinen haaste oli löytää edullisesti tarpeeksi pitkä matto, joka ois myös kivan näkönen. Ratkasin lopulta ongelman tilaamalla Netanttilasta 2 lyhyempää mattoa, ja ompelemalla ne yhteen. Nykyään meillä on myös rattaat eteisessä, niiden alle pitäis vielä hankkia joku erillinen kuramatto.

Ensimmäisenä ovesta näkee peilikuvansa peilistä, jonka kehykset löysin roskiksen vierestä rikkinäisinä. Korjasin ne ja maalasin spraymaalilla mustaksi, ja tilasin niihin mittatilauksena sopivan peilin. Sitten kiinnitin vielä peilin reunoihin mustaa pitsiä, kun aina pitää vähän vetää överiks.

IMG_3801

Eteisen seinällä meillä on myös IKEAn kehykset, joihin on teetetty mun vauvojen kuvat, uusimmissa kehyksissä tosin on vielä peili odottamassa kuvausta : ). Mutta oli pakko hamstrata samanlaiset kehykset heti kun tiesin raskaudesta, ettei jää sarja vajaaksi. Samoin piti heti tilata Akateemisesta uus muumivauvakirja, koska kaikillahan PITÄÄ olla samanlaiset.

IMG_7276

Valaistuksesta vastaa jälleen yks tuunattu valaisin. Sekin on ostettu IKEAsta kauan ennen lapsia, mutta ajan saatossa sitten ensin maalattu valkoseks niin, että kristallit on kiiltovalkoisella ja runko mattavalkoisella. Viimeisimmän tuunauksen lamppu sai mustasta sähköteipistä, kun oli pahin raitakausin menossa.

IMG_7266

Säilytystila on melko vähissä, kun taloudessa asuu yksi täyskasvuinen nainen ja kohta 4 muuta ihmistä. Joten kaikki keinot on kyllä otettu sen suhteen käyttöön. Aikuisten kengät on IKEAN roikkuvissa kenkähyllyissä ja yhdessä kenkätelineessä kaapissa. Kaikilla asusteilla on omat laatikkonsa, ja hienoimmat huivit säilyy näin:

IMG_7444

Jokaisella lapsella on sitten omat asuste- ja kenkälaatikot, joihin vaatteet voi ite vaan heittää lattian sijasta. Ne on alimmilla hyllyillä, niin ylettyy helposti.

Mä en vie kesä/talvivaatteita mihinkään erikseen talvisin ja syksyisin, vaihdan vaan kaapissa piilossa olevaan tankoon ne, joita ei sillä hetkellä käytetä, ja näkyvillä olevaan tankoon käyttikset. Eli kaikki vaatteet on koko ajan eteisessä. Se auttaa jotenkin hallitsemaan sitä määrää, ja pysymään kärryillä siitä, mitä kelläkin on.

Lasten pieneks jääneet vaatteet kuvaan aina melkein heti ja laitan huutonettiin, ja myyntiä odottavat kamat säilyy erikseen sängyn laatikoissa. Se vie melko vähän aikaa, ja sitten vaan odotellaan. Kaivan noin kerran viikossa myydyt vaatteet esiin ja pistän postiin. Helpompaa kun livekirppari.

Ja laukkuja, joita on PALJON, on yläkaappi täynnä, ja lisäksi meillä on yksi pystynaulakko käyttölaukkuja varten. Se on ollu tosi kätevä keksintö. Tykkään että voi aina vaan ottaa laukun lähtiessä, ja siellä on valmiina kaikki mitä tarvitaan, esimerkiks jumppalaukku, hoitolaukku, työlaukku, hoitoreput ja miehen laukku..

Eteisen hyllyllä on rasioissa kaikki aurinkolasit ja avaimet, ja onpa meillä sateenvarjolaatikkokin..yksinkertasesti sanottuna siis kaikelle on oma paikka, ja jokaisessa laatikossa vaan sinne kuuluvia asioita.

…Laukuista tulikin mieleen, että taidanpa alkaa pakkaamaan sairaalakassia synnytystä varten, sen voi sitten ripustaa naulakkoon kätevästi odottamaan h-hetkeä…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s