Seikkailijan välipalajuoma ja seikkailut ulkomaille

Voitin Villa Fox -blogin arvonnassa kivan paketin Muksun Seikkailijan välipalajuomia ja kaksi lippua Hupipuisto Snadistadiin. Kiitos vaan, nopeesti oli palkinto perilläkin :)!

IMG_7603

Täytyy alkaa suunnitella kesäksi reissua Stadiin, muutoinkin on ollut suunnitteilla viedä lapset risteilylle. Poika puhuu siitä niin paljon, kun sei oo ikinä ollu, ja itelläkin alkaa olla niin pitkä aika, että siinä on pari hyvää syytä. Muista ulkomaanmatkoista ei oikein pikkuvauvan ja kahden apinan kanssa uskalla vielä haaveilla. Tai joo, kyllä mä haaveilen..mutta siinä haaveessa lapset on mummolassa 😀

No, tehtiin sitten makutesti välipalajuomille, ja tyttö hylkäsi juoman heti. Ehkä oli virhe antaa sitä lämpimänä. Toisaalta, eväänäkin se lämpenisi kesällä nopsaan. Poika sanoi ensin että maistuu hyvältä, mutta kesken jäi purkki silti. Kokeillaan ens kerralla kylmänä.

Luulenpa että vaatii vähän totuttelua tuo juoma, kun ei oo mehua eikä maitoa, jota aiemmin on pillillä purkeista juotu. Aikuisen näkökulmasta silti vaikuttaa paremmalta verensokerin nostattajalta kun pelkkä mehu. Ehkäpä ite otan synnytykseen mukaan yhden, kun sillon ei oikein ruoka maistu!

IMG_7602

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s