Meidän kämppä: Olkkarin muodonmuutos

Tänään on asunnon esittelyvuorossa olkkari. Muutoksiahan tapahtuu jatkuvasti, kun ”vaalennusprojekti” on käynnissä, mutta nyt seuraa esittely muodonmuutosprojektista viime talvesta tähän kevääseen.

Talvella tilanne oli vielä se, ettei mitään kokonaissuunnitelmaa ollu, ja kalusteet oli niitä, mitä sattui olemaan tarjolla ilmaseks. Me myytiin suurin osa kalusteista Vantaalta muuton yhteydessä, että saatiin kamat mahtumaan yhteen autoon. Esimerkiksi sohvana meillä oli miehen poikamiesajoilta mummolassa pidetty futonsohva (jota mä inhosin).

VANHA:

IMG_7089

Kun sohvan mekanismi hajos, niin löyty hyvä syy etsiä uus käytetty, ja se saatiinkiin ystävien kautta. Samalla sitten pistettiin kauan himoitut tauluhyllyt seinälle, ja onhan toi nyt miljoona kertaa raikkaampi setti.

UUSI:

IMG_7245

Vastapäisellä seinällä oli aikamoinen tungos, kun siellä oli cd-hyllyä ja tietsikkapöytää ja tv-tasoa.

VANHA:

IMG_7091

Myytiin IKEAN pitsikuvioiset cd-tornit kokonaan pois, koska ne nyt oli muutenkin teipattu ”umpeen”, ettei pikku-apinat levittelis niitä ympäriinsä. Kaikki cd:t mahtukin sit yllättäen tv-tason laatikoihin, ja siellä ne saa olla turvassa, kunnes kaikkien asukkaiden älykkyysosamäärä riittää esillepanoon. Sitten kun sen aika on, niin varmaan samalla lähtee uusiksi koko kirjahylly- ja tv-systeemi.

Uudesta tv-tasostahan mä haaveilin jo nyt, mutta toi on niin hirveen kätevä, kun se on korkee ja tilava. Se on niin korkee, että vaikka lapset leikkii matolla, niin sohvalta näkee aina telkkarin, eikä tartte koko ajan komennella pois edestä.

UUSI:

IMG_7243

Tietsikkapöydän ympärystä raivattiin myös. Maalasin IKEAN pöytätasosta tehdyn magneettitaulun vielä kerran ja nyt magneetit pysyy vähän paremmin. Mietinnässä on vielä päällemaalaus valkosella maalilla, mutta en oo ihan varma kumpi on parempi! Mielipiteitä saa esittää 🙂 Johdot vedettiin siististi listan kautta, ja sain toisen näytön ainakin toistaiseksi haudattua kaapin perukoille lievästä vastustuksesta huolimatta.

VANHA:

IMG_7092

UUSI:

IMG_7244

Loppuun vielä kokonaiskuvaa. Vanha sohvapöytänä toiminut arkku myytiin kanssa pois, se ei vaan millään tasolla toiminu lasten kanssa, kun aina joku löi sen nurkkaan jonkun ruumiinosan. Lisäks se oli ihan liian tumma mun makuun. Sen tilalla keskellä olkkarin lattiaa on nykyään useimmiten kissa (ks. uusi kuva). Ikean raitakankaasta ommellut verhot vaihtu myös alennusmyynnistä löydettyihin valkosiin, ja se raikasti huonetta tosi paljon.

VANHA:

IMG_7090

UUSI:

olkkarik

Loppuun vielä jotain kivoja yksityiskohtia olkkarista, ekana meidän ystävän suunnittelema akryylinen käkikello..

IMG_7247

..ja parempi kuva tauluhyllystä, jossa on pääasiassa meidän omia piirustuksia ja perhekuvia, ja yks arvonnasta voitettu juliste.

IMG_7246

Seuraavaks kämpän esittelypostauksissa on vuorossa tupakeittiö ja ruokailutila, ja sitten onkin kaikki huoneet käyty läpi, ja voi alottaa alusta 😀 Olkkarissakin on tapahtunu uusia hankintoja sitten näiden kuvien ottamisen, ja kohti valkoista mennään edelleen..

Minkälaisia sisustussuunnitelmia ja -haaveita teillä on kesän varalle?

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Meidän kämppä: Olkkarin muodonmuutos

  1. Kivasti on muuttunut selkeemmäksi, varsinkin nuo verhot tekee paljon! Ihana tuo tauluhylly-kokonaisuus. Meilläkin on tauluhyllyt mutta ne on täynnä ipanoiden valokuvia (niitä kun on yhteensä viisi miehen aikaisemmat mukaan lukien) ja suurin osa samanlaisissa kehyksissä. Pitäis jaksaa etsiä uusia erilaisia kehyksiä niin sais ehkä vähän eloa niihin =) tässä postauksessa näkyy ne meidän hylleröt =D : http://piitzi.blogspot.fi/2015/03/tekstitarra.html

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s