Se on Vauva!

Vauvakuulumisia! Viikko sitten, raskausviikoilla 39+5, meille syntyi pikkuinen poika, ja kivasti pari päivää ennen laskettua aikaa, ettei ehtiny liikaa kyllästymään. Vaikka kyllähän ne viimiset viikot ennen laskettua aikaa silti kestää useita vuosia. IMG_7828

Kaikki meni kivasti virastotyöajan puitteissa, kun heräsin aamulla klo 10 supistuksiin ja neljältä vauva syntykin jo. Sairaalassa jouduttiin olemaan muutama yö, ja onhan se aina ihan tuskaa, kun mistään ei saa päättää ite, nukkuminen on mahdotonta ja aika kuluu niin hitaasti. Onneks oli läppäri mukana ja Viaplayn kokeilukuukausi päällä!

sairaala

Mikä siinä on, että siellä huoneessa pitää hoitajien rampata tunnin välein esittelemässä jotain tutkimuksia tai esittäytymässä, kun se on selvää ettei kukaan siellä nuku öisin hyvin? Verikokeet ja muut ymmärrän, mutta nekin vois aina ilmottaa etukäteen ettei nyt just sitä ennen ala nukkumaan. Onneks saatiin sentään ekan yön jälkeen perhehuone, että sain nukkua kun mies torju hoitajien hyökkäykset. Voi sitä riemua, kun viimisen vauvan verikokeen jälkeen saatiin vapauttava tuomio, ja kotiinlähtövaatteet hoitopöydälle!

IMG_7862

Ymmärtänette, jos postausten väli on hieman harva jonkin aikaa, vauvvat ei nimittäin odota. Lisää vauvajuttuja kuitenkin tiedossa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s