Haltiapoika ja yksisarviset

Näyttää siltä, että Virtasen suku sai yhden haltian lisää sukuun. Tai pitäis kai sanoo puolihaltian, kun vaan toisella vanhemmista on haltiakorvat. Ja se en oo mä.

IMG_7948
Viime päivät on täyttyny pääasiassa vauvakuvista, vaipanvaihdosta ja maidosta. Meille on kehittyny säännöllinen rytmi, jossa mä nukun päivät ja mies yöt. Se toimii yllättävän hyvin, mutta romahdus on tulossa, jos miehen pitää jossain vaiheessa mennä töihinkin.

Käytiin lauantaina shoppailemassa ja kahvilassa koko perheen voimin ekaa kertaa tosi pitkään aikaan, olipa kivaa kun jakso esim. kävellä! Elämä alkaa voittaa siis! On niin monia asioita jotka tuntuu raskauden jälkeen ihan mielettömän hyvältä, niistä voisin tehdä ihan oman postauksen seuraavaks.

IMG_7953

Tälläsiä My little pony -pinnejä tarttu matkaan 2,5-vee tytölle. Poneista heräs kysymys 5-vuotiaalle pojalle, että onko yksisarvisia oikeesti olemassa. Se ei meinaa myöskään millään uskoo, että avaruusolennot on mielikuvitusta. Vielä viime kesänä se oli ihan varma, että suihkulähteissä asuu valaita, jotka suihkuttaa sitä vettä. Ihanaa 🙂

Tosiasiahan on se, että me ollaan kaikki oman elämämme yksisarvisia! Mutta pojalle sanoin päiväkotia varten, että ne on satuolentoja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s