Täällä tulvii, pelastautukoon Ken voi!

Meille kuuluu viime päiviltä sellaista, että ollaan käyty paljon yhdessä kävelyretkillä eri puistoissa piristämässä arkee. Tässä meidän ympäristössä on paljon kivoja puistoalueita ja leikkipuistoja, joissa on tosiaan panostettu leikkimislaitteisiin ja kiipeilytelineisiin.

Tänään käytiin retkellä Ainolan puistossa, joka on ehkä Oulun ”se” puisto, jossa kaikki turistit opastetaan käymään. Harmittaa etten tajunnu ottaa leikkipuistosta yhtään kuvaa, sillä huomion vei matkan katkaissut TULVA! Siellä ne sorsat tyytyväisenä sukelteli keskellä nurmikkoa! Ja meidän piti etsiä vaihtoehtonen kävelyreitti kotiin, kun lapset ei osaa vielä uida.

IMG_8116

Mun instagramissa voitte muuten käydä kurkkaamassa myös videon tulva-alueesta! Se oli kyllä pitkään aikaan paras juttu, pieni mullistus arkeen tekee aina hyvää. Siis just tällänen pieni ja harmiton, oikee tulva ois tosi ahdistavaa.

Kun mä kävelen, mä bongailen samalla myös katutaidetta, ja tällänen mahtava setä tuli vastaan yhden talon räystäsputkessa. Lisää tällästä, se on yllättävän piristävää kun huomaa jonkun kuvan tai esineen, joka ei kuulu arkiseen kaupunkikuvaan tai luontoon. Esimerkiks nojatuoli keskellä metsää. (Luonnonsuojelulliset aspektit on tietysti toinen juttu..) Pitäisköhän alkaa ite harrastamaan taidevandalismia, vois tehdä vaikka neulegraffiteja, sitten kun ei jaksa enää duunata vauvansukkia 😀

IMG_8094

Muistattehan kaikki katella ympärillenne kun liikutte ulkona, koska tälläset arjen helmet saattaa jäädä näkemättä jos liikaa rutinoituu. eläköön taide ja tulvat, jotka pitää meidät vähän varpaillaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s