Vaatteita, vaatteita..kalliita ja halpoja.

Onhan tää syksy pikkasen kallista aikaa, kun pitää koko ajan ostaa niin kauheesti kaikenlaisia vaatteita! Itelle en kylläkään oo ostanu juuri mitään.

Mun uus harrastus on tää lastenvaatekutsuilu, ja tälle syksylle oon käyny mm. Me&I:n ja Noshin kutsuilla. Me&I:n lastenvaatteet ei sytytä juurikaan, ne on liian retroja ja värikkäitä – ja kalliita. Noshilla sen sijaan on tosi kivoja kuoseja, mutta ne on enimmäkseen arkivaatteita, ja niin kauan kun poika puree paidanetumukset rei’ille ja molempien isompien kaikissa housuissa on polvet auki, budjetti arkivaatteisiin on hyvin pieni. Itelle voisin Noshin vaatteita ottaakin, mutta vasta kun oon palannu normaalikokoon ja tulee hyvät alet.

Ekaa kertaa pidin myös omat kutsut, ja ne oli tietenkin Pomp de lux -kutsut, koska se nyt vaan on mun lemppari, ja myös hintatasoltaan halvin. Meillä käytetään aika paljon siistimpiä vaatteita, ja niihin tykkään panostaa.
  

Seuraavaks mua kiinnostais pitää Silverjunglen kutsut, ja nimenomaan aikuisten vaatteet siellä on musta ihania! Viime kaudelta tilasin jo alesta jotain vaatteita mulle ja tytölle.

Yks ehdoton luottokauppa on H&M:n nettikauppa, niin lasten- ku omiinkin vaatehankintoihin. Ja sieltä mä kyllä miehenkin vaatteet monesti tilaan, ei me paljon vaatekaupoissa kierrellä. H&M:ään mä myös vien ei-myynti-kelpoiset vaatteet ja tekstiilit kierrätykseen. Tänä syksynä hain uudet asusteet sieltä kierrätystekstiileistä saamillani alennuskupongeilla:

Suurimmaksi osaksi meiän vaatteet hankitaan kuitenkin edelleen kirppareilta. Täällä Oulussa mun lempparikirppis on Paljekirppis, ja viime kerran löydöt oli kyllä taas täysin yli odotusten: Löyty mm. kolme takkia, kolmet kengät pojalle ja itellekin muutama paita. Poikien vaatteita erityisesti on hankala löytää, kun ne varmaan harvoin jää myyntikuntosiks. Että ne on aina ihan lottovoitto.
  

Siivouspäiväkin tuli ja meni, ja pikkusen kierroksen kävin tekemässä lähipuistikossa. Se on ainut päivä kun mä ostan leluja lapsille 😀 Tällä kertaa myös ostin kaikille jonkun pikkulelun. Ja vauvalle löyty myös ihanat Metsolan leggarit ja H&M:n ananasbody. Mä oon aika nirso ostamaan vauvalle mitään vaatteita, kun tota käyttövaatetta tulee joka tuutista. Mutta jos on tarpeeks mustavalkosta niin itsehillintä pettää.

Mistä teidän vaatteet ostetaan?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s