Lapsiperheen sisustushaaveiden TOP 5

Teenpä mäkin tälläsen haavepostauksen, eli 5 tuotetta, jotka on haave/hankintalistalla. Kuvat on otettu suoraan myyjien nettisivuilta, toivottavasti ne otetaan ilmasena mainoksena. Linkistä pääset suoraan myyjän/valmistajan sivulle!

IKEAn Bestå-kaappi kirjahyllyn tilalle (Kuva:IKEA). Tää ois ihana, kun ei näy sisällä olevien kirjojen värejä, värit on niin kauheita. Ja lapsia ei houkuttele koko ajan vedellä kirjoja lattialle/piirrellä räällä vitriinioveen.

besta-sailytyskokonaisuus-ovet-valkoinen__0350868_PE535038_S4

Veken kalusteen kolmikerroksinen kerrossänky lapsille (Kuva: Veken kaluste). Vähänkö säästäis tilaa, ja niiden ois vaikee nahistella kun kaikilla ois oma kerros!

basic_brita_7_3_kerroksinen_kerrossanky_mittakuva_6

Valkoinen String Pocket -hylly keittiöön (Kuva: Finnish Design Shop). Tää on vähän klisee, mutta halvempi kun Artek, ja sais kivoja tavaroita lasten ulottumattomiin. Pöydillä ei kummiskaan voi olla mitään koriste-esineitä.

1String_iso-350

IKEAn PS 2014 -naulakko (Kuva: IKEA). Meillä on eteisessä oma naulakko laukkujen säilytystä varten, se on todella kätevää. Ois vaan ehkä aika päivittää vähän raikkaammaks tota eteistäkin. Musta takorauta alkaa olla vähän nähty.

ikea-ps-pystynaulakko-valkoinen__0240250_PE379872_S4

Artekin puinen jakkara (Kuva: Artek). Meitä on nyt 5, mutta ruokapöydän tuoleja on vain neljä. Vielä tarttis pöydän päätyyn yhden pikkuisen jakkaran, sitten kun syöttötuolista aika jättää!

imageresize

Mikä on teidän sisustushaaveiden TOP 5?

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Lapsiperheen sisustushaaveiden TOP 5

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s