Frozen snowflakes

Koska mä oon DIY-ihminen sieltä itsetuhosimmasta päästä, en mitenkään voinut ohittaa näitä lumihiutaleita. Haluun jakaa myös teidän kanssa ohjeet ja vinkit talven mahtavimpien paperilumihiutaleiden tekoon! Sain vinkin yhdeltä tutultani, ja heti kun näin Anthony Herrera Designsin kotisivut, tiesin että se on lähdettävä mattoveitsikaupoille. Sivustolta saa siis ilmaseks tulostaa pohjat mm. Frozen -lumihiutaleille, ja olipa siellä Starwars -hiutaleitakin!

Lumihiutaleiden tekoon tarvitset tulostetun mallipohjan, matto- tai askarteluveitsen, pahvisen leikkausalustan, sakset ja rautaiset hermot. Tietysti homman saa jännemmäks kun opastat paria alle kouluikästä tekemään omia (vähän helpompia) lumihiutaleita samalla.

Tulostettu lumihiutalepohja siis leikataan ensin ympyräksi tai neliöksi ja taitellaan sivuston ohjeiden mukaan. Sitten vaan leikkaushommiin. Ekan hiutaleen yritin leikata vetämällä, mutta paperipino on niin paksu että se oli todella vaikeeta: paperi lähti vetämään mukana ja leikkas vaan yhen kerroksen. Tai sit oli sormet vaarassa. Päädyin siis painelutekniikkaan, josta (blogin eka, jee) video tässä:

Jälki ei ehkä oo niin tasaista, mutta tää on paljon turvallisempi ja nopeempi tapa leikata noi pienet reiät. Ja kun ulkoreunat leikkaa saksilla, niin niistä tulee siistit. Avatessa täytyy olla tosi varovainen, ja valmiit hiutaleet kannattaa laittaa hetkeksi suoristumaan paksun kirjan väliin.

Nää Anthony Herrera Designsin hiutaleet sopii kaikkiin talven juhliin, mun mielestä myös aikuisten ikkunoihin ja erinomaisesti tietty teemajuhliin, joita varmaan kaikki lapset kinuaa aika ajoin.

Tätä kyllä kauhisteltiin Charlesin kanssa, että Disney omistaa nykylasten aivot! En tiedä löytyykö lelu- tai ohjelmalemppareista mitään, mikä ei ois Disney-yhtiöiden tuotosta. Tavalliset barbit ja muumit ei oo mitään enää. Tarttis varmaan tehdä jotain..?

Tänään on viimeinen päivä osallistua kynsisetin arvontaan, eli klikkaile itsesi mukaan Instagramissa tai tässä postauksessa klo 21 mennessä 🙂

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ” Frozen snowflakes

  1. Pixar ei taida olla Disneyn yhtiö, ja eiks sillä oo kaikkia jänniä kans? Niinkun Kätyrit ja Inside Out ja muita kivoja. Ja kiitti vaan, nyt pitää sitten alkaa itekin värkkäämään lumihuitaleita ja minä kun aattelin että en! 😀

    Tykkää

  2. Oijoijoi, ihan sairaan hyvin oot onnistunu noissa! Kiitti kun vinkkasit sivuista! ❤
    Nimim. Mattoveitsi-osastolle suuntaava

    (Btw. Pixarkin on Disneyn omistama… Melkoinen "lasten aivo -imperiumi" 😬😂)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s