KOTIÄIDIN TUUNAUS: RIPSIENPIDENNYS + ARVONTAVINKKI

Nyt on vuorossa toinen postaus sarjassa ”Kotiäidin tuunaus”, edellisessähän pistettiin kynnet kuntoon; voit lukea sen täältä. Tällä viikolla This Storyline -blogissa on siis ripsiviikko, jolloin luvassa mm. vinkkejä omien ja ripsipidennysten laittoon ja hoitoon sekä tietty arvontavinkki!

Jälleen kerran sain ripset kuntoon mun kaikkien aikojen lemppariripsitaiteilijan, Oululaisen Niina Alilan toimesta. Niinalla on oma liike Raksilassa, jonne yritys muutti nyt marras-joulukuun vaihteessa, ja tiloissa toimii myös toinen ripsiteknikko Sara, joka tekee myös tosi kauniita ripsiä.

Mulla on ollu siis ennen viimeistä raskautta noin vuoden ajan ripset, ja pääasiassa kävin just Niinalla. Nyt kun elämä alkaa taas voittaa, palasin ripsiasiakkaaksi. Sen lisäks että Niinan tekemät ripset näyttää hyvältä, ne myös pysyy hyvän näkösinä koko huoltovälin, mikä on mulle tosi tärkeetä. Huollossa käyn ite yleensä kerran kuussa, mutta sopiva huoltoväli on yksilöllinen ja sen löytää kokeilemalla.

Tässä postauksessa käyn läpi ripsienpidennyksen vaiheet, ja mukana tietysti ennen ja jälkeen -kuvat! Ennen ripsienlaittoa mun naama näytti tältä:

IMG_9985

Miten Niina sitten tuunas kulahtaneen kotiäidin ripset kuntoon?

Kotona on tärkeintä puhdistaa ripset kaikista ripsivärien jäämistä ja rasvasta. Hoitolassa Niina valmistelee ensin ripset laittamalla ripsien alle suojaavat geelilaput, jotka estävät liiman tarttumista alaripsiin. Luomiin voidaan myös laittaa teippiä, jotta ne pysyy paremmin paikallaan silmien liikkeistä huolimatta. Nää ovat valinnaisia, mutta itse annan ne aina laittaa, jotta tekijän työskentely on mahdollisimman helppoa.

2015-11-17 15.05.32

Niina tekee ripset tosi laadukkailla LashLoversien ripsillä. Tykkään ite käyttää laatumerkkejä sekä ripsissä etä kynsissä, koska mulle pysyvyys ja tasainen laatu on tärkeetä. Tietysti ammattitaitonen tekijä tietää missä voi säästää, mutta perustarvikkeiden pitää olla just eikä melkein.

2015-11-17 14.56.53

Kun valmistelut on tehty, Niina antaa valita kahdesta liimasta; tavallisesta ja allergialiimasta. Mulla on toiminu hyvin tavallinen, mutta kiva että vaihtoehtoja löytyy. Myös pidennysvaihtoehtoja on kaksi; klassinen tai volyymipidennys. Aiemmin mulla oli klassinen pidennys, eli yksi irtoripsi liimattiin yhteen omaan ripseen. Tykkäsin siitäkin, mut nyt tehtiin volyymipidennys, ja onhan se nyt vaan something else!

Volyymiripset on monta kertaa kevyempiä kun klassiset, ja yhteen ripseen voidaan liimata viuhkana jopa 6 ripseä, ja silti painoa on vähemmän kun yhdessä klassisessa. Mä pyysin että ei tehtäis kauheen tuuheita, ja oon todella tyytyväinen. Ripsiä ois kuulemma mahtunut vielä paljon lisää, jos haluaa oikein näyttävät vaikka juhliin. Pituuden ja kaarevuuden saa myös valita, jotta saa just itselle sopivat.

Tässä kuvassa ollaan puolivälissä:

IMG_0025

Ja tässä sitten valmiit ripset:

IMG_0024

Pidennykseen kannattaa varata aikaa parisen tuntia, tosin usein Niina on paljon nopeempi. Niinalla ja Saralla on myynnissä myös öljyttömiä silmämeikinpoistoruotteita, sillä öljy on ripsienpidennykselle ihan nounou.

tuote2

Tältä ripset näytti kotiin tultua, ihan pikkunen parannus ilmeeseen!

IMG_9986

Ja nyt sitten se kaikista mahtavin juttu:

Niina ja POP-blogit arpovat yhteistyössä volyymiripsilahjakortin jonka arvo on 120e! Lahjakortti on myös superhyvä lahjaidea! Arvontaan pääset osallistumaan helposti täällä.

Niinan tekemiä ripsiä voit käydä katsomassa Instagramissa ja Facebookissa! Kannattaa myös tykätä Niinan sivuista, sillä tykkääjien kesken on usein kivoja arvontoja!

Postaus tehty yhteistyönä Tmi Niina Alilan kanssa.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”KOTIÄIDIN TUUNAUS: RIPSIENPIDENNYS + ARVONTAVINKKI

  1. Täältäkin suosittelut Ninalle Olin vakiasiakas vuosikausia ennen kuin sain lapsen, ja sitten äitiysloman aikoihin tuli ripsiin tauko, joka on nyt sitten venähtänytkin melkoisen pitkäksi. Edelleen kuitenkin haikailen Ninan taiten tehtyjen räpsyjen perään. 🙂

    Tykkää

    1. Meillä on siis melkein sama tilanne kun itellekin tuli yli vuoden tauko kun en pystyny raskausmahan kanssa enää makaamaan mitenkään päin! Suosittelen palaamaan asiakkaaks, alennuskoodilla ”blogiale” saa kuulemma 10% alennuksen Niinalta!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s