Ripsienpidennys – 5 yleisintä kysymystä

Monet ajattelee, että ”ripsienpidennys ei sovi mulle”. Kaikillehan ne ei sovikaan, jos esimerkiksi haluaa elää ihan luonnonmukaisesti, jos on allerginen liimoille tai on silmissä joku sairaus. Monet ajattelee niin myös, koska ei oo koskaan kokeillu, ja saattaa olla ennakkoluuloja.

Mun tilanne ripsiä ottaessani oli se, että mun omat ripset on tosi vaaleet ja ihan suorat. Talvella ne saa mun silmät vuotamaan ulkona, jollen taivuta niitä. Taivutettuna ne ei pysy ilman vedenkestävää ripsaria. Ja useimmat ripsarit on alkanu kutittamaan. Ripsienpidennys on korjannu kaikki nää ongelmat, eikä kutita tai vuoda yhtään!

IMG_0019-0
Tässä teidän avuksi lyhyesti vastaukset yleisimpiin kysymyksiin, mihin oon ripsien suhteen törmännyt, ehkä ripset vois olla sunkin meikkiarjen pelastus!

1. Voinko ottaa ripsienpidennykset, jos minulla on silmälasit?

V: Voit jos haluat. Ripsien pituudella ja etenkin kaarevuudella voidaan tehdä silmälasienkin käyttäjille ripset, jotka eivät osu lasien sisäpintaan.

2. Lähtevätkö omat ripset pidennysten mukana?

V: Ripsissä on jatkuvasti eri kasvuvaiheissa olevia ripsiä. Pidennyksiä ei kiinnitetä keskenkasvuisiin ripsiin, vaan vain täysikasvuisiin. Oikein laitetut pidennykset irtoavat luonnollisesti oman ripsen irrotessa sen elinkaaren lopussa. Jos ripsiin kohdistuu liikaa painoa tai laittaja on ammattitaidoton, voivat ne irrota aiemmin.

IMG_9829

3. Miksi omat ripset tuntuvat niin ohuilta pidennysten jälkeen?

V: Väärin tehty poisto tai ripsien turha räpeltäminen voivat irrottaa omia ripsiä pidennysten mukana turhaan. Ripset voi joko poistattaa tai antaa kasvaa pois omien ripsien säästämiseksi. Ripsien poiston jälkeen ripset tuntuvat monesti silti ohuilta, koska pidennysten paksuuteen ja pituuteen on niin tottunut, ja toisaalta viimeiset irtoripset tulee usein revittyä irti vaikka ei kannattaisi!

4. Voiko ripsien kanssa käydä saunassa ja uimassa? 

V: Ripsien laiton jälkeen heti ei voi. Mutta parin vuorokauden päästä normaali saunominen tai uiminen on ihan ok. Päivittäisenä se saattaa vaikuttaa. Pallomereasä voi kuitenkin käydä melko huoletta.

5. Voiko ripsiä pitää raskaana ollessa?

V: Se asia pitää päättää itse. Raskaanaolevilla kun ei voi tutkia mitään, niin faktoja ei tiedä kukaan.

 

Jos ilmaiset ripset Oulun alueella alueella kiinnostaa, niin käy osallistumassa Tmi Niina Alilan ja Pop-blogien järjestämään arvontaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Ripsienpidennys – 5 yleisintä kysymystä

 1. Mulla on volyymiripset ja niiden liima on sellainen, joka kiinnitetään kostealla höyryllä laiton lopuksi. Niiden kanssa saa käydä suihkussa ja saunassa vaikka samana päivänä kun ripset on laitettu 🙂 Ja sama homma itelläkin, että omat ripset on vaaleat ja suorat ja pysyy taivutettuna vaan vedenkestävän ripsarin kanssa!

  Tykkää

 2. Mites, kun omat ripset on kanssa tosi suorat ja mulla on myös silmälasit joihin ne ottavat omankin pituutensa takia kiinni ellei niitä taivuta kunnolla ja laita vedenkestävää ripsaria. Niin voisinko itse tällaisessa tapauksessa hankkia ripsienpidennyksiä/tuuhennoksia? :O Kun oon ymmärtänyt, ettei vedenkestävää ripsaria saisi ripsien kanssa käyttää? Ja voiko ripsientaivuttajaakaan enää siis käyttää..eli miten ne omat suorat ripset saa sitten noihin sulautumaan? Kiitos jos viitsit asiaa selventää!! 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos kysymyksestä 🙂 Ripsienpidennysten kanssa ei saa tosiaan käyttää taivutinta eikä vedenkestävää ripsaria. Mutta ei myöskään tartte. Eli jostain syystä mullakaan ne omat ripset ei häiritse näiden pidennysten kanssa enää vaan vähän taipuu. Ja käytän välillä myös silmälaseja lukiessa. Mun luottotekijä Niina vastasi, että kyllä voi tollaisessakin tilanteessa ottaa ripset, valitsee vaan oikean kaarevuuden. Niinalla on itselläänkin muuten silmälasit! Mun oma kommentti tähän loppuun vielä, että ootko muuten kokeillu ripsipermanenttia :)?

   Tykkää

 3. Kauniit ripsipidennykset on ihanat ❤ Itselläkin oli monta vuotta niin klassiset kuin volyymit, mutta vähitellen silmäluomiin alkoi tulla kutinaa huoltokertojen jälkeen. Harmillisesti piti luopua pidennyksistä, sillä omaa terveyttä ei halua riskeerata :/ Mutta olihan ne nätit ja niiiin helpot!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s