Kuumeinen reissu Ikeaan

Veronpalautusten tullessa mulla ja rakkaalla anopilla on aina yhteinen päämäärä, nimittäin Haaparannan Ikea. Sinne suunnattiin tänäkin vuonna heti veronpalautuspäivänä, ollaan todettu, että se on rauhallisin aika. Yhden kerran erehdyttiin lähtemään itsenäisyyspäivänä, kun Ruotsin puolellahan on sillon ihan tavallinen päivä, mutta se oli virhe.

Aamulla jo herätessä korviin ja kurkkuun sattu, mutta aika huonossa kunnossa saisin olla että vuoden odotetuin reissu ois jääny välistä. Autossa alko nousta kuume, mutta päätin olla välittämättä ja toivoa että ikeastressi viivyttää tautia iltaan.

On ihanan rentouttavaa käydä Ikeassa appivanhempien kanssa, kun kukaan ei kiukuttele ostoksista tai huohota niskaan. Enkä puhu nyt välttämättä pelkästään lapsista. Ja kiva että Charles jäi hoitamaan lapsia kotipreerialle ja mahdollisti tän reissun.

Pikkusen otti voimille kipeenä kierrellä ja kerätä suunnitellut kamat, syömisen jälkeen meni vielä toisen kierroksen puolelle kun yhdet hyllyt jäi ekasta satsista. En mä oikeen nauti tosta Ikea-käynnistä. Suunnittelusta ja lopputuloksesta kyllä.


Ostoslistathan teen aina etukäteen ettei tartte paikanpäällä säätää. Pääasiassa ostin tällä kertaa säilytystuotteita, koska aika tehokkaat järjestelmät vaaditaan et saadaan 5 ihmistä vaatteineen ja tavaroineen ahdettua tänne pieneen kolmioon.


Kotimatkalla jumituttiin pitkään autoletkaan ja googlasin että taas oli nelostiellä kuolonkolari. Ja joku pässi oli ajanu luvattomasti rekalla kiertotienkin tukkimaan. Vähän tuli peräkärryn palautuksen kanssa kiire, mut mieluummin ruuhkassa kun arkussa. Käväsi mielessä sekin, et ois aika rankka setti jos me kuoltais ja Charles jäis yksin lasten kanssa..Onneksi ei.

Jatkossa esittelen kasattuja ostoksia, mutta ensin pitää varmaan parantua, ja sen jälkeen käydä hakemassa Charlesille jotain erikoisoluita ja pizzaa että kaikki ostokset saadaan kasattua. Pizzaleikkuri tuli onneks valmiiks kasattuna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s