Se oli ENEMMÄN kun Vain elämää!

Kivaa maanantai-iltaa!

Maailman ihanin viikonloppu on takana, eikä sattumuksia puuttunut! Kuten aina, kun ollaan mun ystävän kanssa liikenteessä, meillä on melko hauskaa, vaikka kyllä me vakavistakin aiheista osataan puhua, ystävyyttä on vaikee rakentaa jos ei voi luottamuksella jakaa asioita. Kiitos siskolle yösijasta ja veljelle seuraan liittymisestä! Tuli kyllä taas ikävä Helsinkiin…

Versio 2

Sitten Vain Elämää -hehkutusta! Antti oli mieletön, ja Sanni ja VilleGallekin tietysti. Ihan mahtavaa päästä pitkästä aikaa imemään keikkatunnelmaa kaikilla aisteilla, kun on viime vuoden pääasiassa kuunnellu konsertit hiljaa telkkarista ettei vauva herää.

Parhaita biisejä oli mun ennakkosuosikit, Sannin ja VilleGallen Lähtisitkö ja Antin Keinutaan ja Sata salamaa. Yllättäen ne oli sijotettu settien alkuun, ja loppuun oli jätetty mun mielestä paljon huonompia biisejä. Isoimmat suosionosotukset keikalla sai Anssi Kela ja Vicky Rosti, kun yleisö tömisteli jalkojakin. Pavesta mä aloin jotenkin vähän tykkäämään, onhan se ihan symppis, vaikka lavalla vähän jäykkä. Vähän tuntu siltä, et nuoremmat artistit jäi vanhempien jalkoihin, vaikka nuoremmat on varmasti nykyään paljon suositumpia. Maija Vilkkumaa ja Antti Tuisku oli jotenkin vahvimpia esiintyjiä, ja ei hämääntyny yhtään suosiosta. Mutta kyllä kaikki veti homman kotiin, ja konsertti oli matkan ja kaiken vaivan arvonen!

IMG_0130

Valoshowt oli hienot, pyrotekniikan lämpö ylsi meidänkin paikoille. Lavalta heiteltiin kaikenlaista nimmareilla varustetuista palloista Sannin arskojen kautta kumisiin krokotiileihin, harmi ettei osunu kohdalle! Konsertin aikana tuli kyllä heiluttua ja itkettyäkin. Eniten villitsi Antin Keinutaan, ja kyyneleet sai silmiin Paven versio Sannin Me ei olla enää me -biisistä. Kyllä konsertissa pitää eläytyä täysillä musiikkiin (omalla tavallaan), kädet puuskassa voi pönöttää halvemmalla jossain muuallakin.

IMG_0133

Mut yks asia jäi harmittamaan: Luulin ostaneeni hyvät liput, kun oltiin permannolla 14. rivissä, mutta kakat. Esiintyjät olikin lähes koko konsertin takapuoli meihin päin! Mistä olis tonkin tienny, ihmeellistä touhua laittaa lava melkein keskelle ja sit esiintyjät esiintyy sille pienemmälle ja puolityhjälle VIP-puolelle ja suurin osa yleisöstä kattoo selkää. Eniten lavalla kääntyili Anssi, joka muutenkin huomioi hyvin yleisöä ja veti mukaan kannustamaan muita artisteja. Yllätyspointsit siitä Anssille.

IMG_0132

 

Nyt on sitten Niinan ripsilahjakorttiarvonta päättynyt POP -blogien puolella, ja voittajalle on ilmoitettu. Mutta kun suurimmalle osalle voitto EI osunut kohdalle, niin ilokseni voin kertoo, että Sara, joka fiksas mun ripset perjantaina, arpoo Instagramin puolella vielä yhden lahjakortin kaikkien tykkääjien kesken!

Eli siirry Instagramiin (@thisstoryline) klikkaamalla alla olevaa kuvaa, ja seuraa ohjeita, niin oot mukana toisen 120 euron arvoisen ripsilahjakortin arvonnassa!

SARAN ARVONTA

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s