Ripsihuollon one-on-one

Nyt on blogissa käyty viime viikkoina läpi ripsienpidennyksen laitto, yleisimmät kysymykset ja pysyvyysvinkit. Tässä postauksessa esitellään, miten ripsien huolto tapahtuu, ja lopussa linkki käynnissä olevaan arvontaan.

Mun huolto tehtiin 25 päivää laiton jälkeen, ja ripsiteknikkona toimi Tmi Niina Alilan Sara. Löysin helposti yrityksen uusiin tiloihin Puutarhakadulle idylliseen Raksilaan, ja tilat on tosi tilavat ja viihtyisät. Olin pessy ripset kotona, mutta muuta kummempaa en ennen huoltoa tehnyt.

Ensimmäiseksi Sara poisti huonosti kiinni olevat ja ylikasvaneet irtoripset omista ripsistä. Sen jälkeen ripset näytti tältä:

IMG_0069

Sitten laitettiin tutut geelilaput silmien alle ja teipit yläluomiin, ja alettiin kiinnittämään uusia ripsiä. Tällä kertaa pyysin vähän tuuheammat ripset, koska nyt oon jo tottunu ripsiin ja on juhlia tiedossa. Sarilla ripsien pituuden voi valita 7-13 mm väliltä, ja mulla on niitä pisimpiä. Pidempiäkin ois saatavilla, mutta kuulemma pysyvyys heikkenee sitten jonkin verran, kun pituus lisääntyy, niin niitä ei kannata normaalikäyttöön laittaa.

Aiemmin on ollu puhetta siitä, että kaarevuuden voi myös valita, ja se on tärkeetä esimerkiks jos on silmälasit. Kaarevuusvaihtoehtoja on Niinalla ja Saralla kolme: C, D ja L. Mulle laitettiin C:tä, mikä onkin se yleisin. D-kaarevuus on todella kaareva, ja sopii, jos omat ripset on tosi kaarevat ja haluaa todella näyttävät ripset. L puolestaan on myös kaarevuudeltaan näyttävä, mutta sopii kiinnitettäväksi suorempaankin ripseen.

Myös ripsien värin saa Niinalla ja Saralla valita. Ripsien pohja tehdään tietysti mustaksi, mutta sekaan voidaan kiinnittää myös värillisiä ripsikuituja halutulla tiheydellä tuomaan näyttävyyttä. Näitä tekisi mieli kokeilla vähän keväämmällä, kun aurinko taas paistaa ja väritkin erottuu sekä pään ulko- että sisäpuolella.

Kun ripset oli huolellisesti kiinnitetty ja liimaa kuivatettu kosteaa vesisumua suihkuttavalla koneella, ripset näytti tältä:

IMG_0073

Sain Saralta mukaan myös uuden silikonisen ripsiharjan, joka on helppo pitää puhtaana ja kestää kauan hyvänä. Eiköhän nyt taas pärjää tammikuuhun asti 🙂 Kiitos Sara!

Tässä vielä toinen esimerkki Saran tekemistä ripsistä:

12392009_10204186142132063_5315287600047997941_n

Muistakaahan osallistua Instagramin puolella Saran ripsilahjakortin arvontaan, joka päättyy siis sunnuntaina 20.12.2015 klo 21! Arvontaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa:

ripsiarvonta insta

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s