Missä kuljimme (kesällä) kerran

Pimeyden keskellä pieni poikkeama paisteeseen. Viime kesänähän me tehtiin sekä uskalias että loistokas reissu Helsinkiin, Tukholmaan ja Tampereelle. Risteilystä kolmen lapsen ja kahden isovanhuksen kanssa löytyy lisää täältä. Muistaako kukaan muuten enää miltä se aurinko ja lämpö tuntuu?

  

Risteilyn jälkeen loppureissulla suunnattiin vielä yhdeksi yöksi mun rakkaalle ystävälle Tampereelle, ja päätettiin koetella onneamme ja suunnata lasten kanssa museoon.

Tampereen taidemuseossa oli tosi kiva käydä lasten kaa, kun siellä pääsi osallistumaan. Ja alakerrassa on se maailman ihanin Muuminäyttely. Kesäisessä Ville Anderssonin näyttelyssä lapset viihty yllättävän hyvin, kun keksittiin aina yhdessä mitä kuvissa tapahtuu. Erinomainen vinkki museointiin lasten kanssa!

 

Mun silmää se vuoden nuoren taiteilijan luoma mustavalkonen kokonaisuus miellytti todella paljon. Saatiin museosta mukaan rakkaan ystäväni ansiosta myös kirja näyttelyn teoksista ja ostettiin juliste. Tekis mieli leikata kirjasta kuvat teoksista ja laittaa seinälle, ehkä jossain vaiheessa raaskii!

  

Museon jälkeen piti saada reissun päätteeks vähän äksöniä, ennen kun lähettiin ajamaan kotia kohti. Ja täältä sitä löytyi:

  

Millasia kokemuksia teillä on lasten taidemuseoreissuista?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s