Päin seinää

Nyt kun sukulaiset on nähty ja juhlapyhät on takanapäin, saa rauhassa taas keskittyä mihin haluaa, ja se on ihanaa.

Pääosin se tarkottaa mun kohdalla tietenkin sitä, että voin tuijottaa yksin yöllä Netflixiä ja olla käymättä suihkussa. Mä oon siis niin väsyny! Mutta välillä jaksaa vähän laittaa kämppääkin. Mulla on kivoja suunnitelmia jonoks asti, ja osaan on tarvikkeetkin odottamassa. 

Yhtenä unettomana yönä rupesin hahmottelemaan makkarin seinälle mustavalkosta kollaasia, mutta epäonnekseni washiteippi olikin liian heiveröinen matsku, niin hienolta kun näyttääkin. Pitäis siis taas kerran vähän säätää kiinnityksen kanssa, mutta siitä tulee hieno kun se on valmis!

  
Lastenhuoneen seinätkin ammottaa tyhjyyttään. Viime tarmonpuuskassa maalasin sängynpäätyseinän mintunvihreeks, että huoneeseen tulis vähän väriä, ja eilen laitettiin lasten kanssa H&M Homelta tilatut seinätarrat mollottaan maalin päälle. Jotta mikään illuusio ei ois liian kaunis, niin liimaamisesta tuli tietysti riita ja mun piti lopuks uhata lapsia lelutakavarikoinnilla jos ne irrottaa noi tarrat <3.

  
Mutta ne sopii ihan täydellisesti tohon huoneeseen, varsinkin kun loputkin suunnitelmat on toteutettu. Lisää kuvia ja tuunauksia tulossa, kunhan tää masis ja väsymys vaihtuu innokkuuteen. Kyllä pieni tuunaus aina piristää enemmän kun huono ruotsalainen netflixleffa.

Mitä te muuten katotte Netflixistä, joku uus sarja ois pakko alottaa..?

  

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s