Uudistunut kerrostalokylppäri

Meiän kylppärin sisustus oli oikeestaan riivitty kasaan vaan mahdollisimman halvalla ja nopeesti, kun muutettiin. Ainut panostus oli Vallilan suihkuverho, joka oli musta hienoin evö. Mulla oli joku barokkivaihe menossa sillon, eli kaikki oli mustaa ja koukeroista ja raskasta. 

Kylppäri ei myöskään ollu toimiva. Säilytyssysteemi oli yhdellä sanalla kuvattuna pyllystä. Hyllyköstä näky kaikki sisukset, ja pölyjen pyyhkiminen oli todella rasittavaa. Mustasta pinnasta pöly myös näkyy tosi hyvin. 

Peilikaappikin oli koko ajan klähmänen, kun lasten hammasharjat oli siellä, ja lasten piti aina kiivetä pesukoneen päälle saadakseen ne, eli hampaiden pesu oli rasittava urakka kaikille. Pyyhekoukkuja oli vaan yks, vaikka halusin kaikille omat käsipyyhkeet hygienian takia.

Alla kuvia tästä meidän ”barokkikylppäristä” ennen muutosta:

  
  
  
Mun tavotteena muutoksessa oli, että kylppäristä tulis raikas ja barokkivaihe oli selkeesti historiaa. Rahanpuute toisaalta ei sitä ollu, joten muutoksen piti tapahtua edullisesti.

Mitä muutos makso? Muutosta varten tilasin Elloksen alennusmyynnistä suihkuverhon kympillä. (Vanha jäi säilytykseen, koska on se hieno edelleenkin.) Bauhausista haettiin kasa valkoisia ja marmorinvärisiä dc-fixejä, joihin meni pari kymppiä. Mustat pyyhkeet tilasin H&M:ltä, 2 kpl 4,99e. Ikeasta ostettiin pyyhenaulakko, laatikostot ja kaapit hyllykköön  ja lapsille omat peili&pyyhekoukkusysteemit, joista lisää täällä. Hyllykön sisustuksiin uppos eniten rahaa. Ja Ivana Helsingin Bambi-purkki oli arvontavoitto 🙂

Työtä muutos vaati sit vähän enemmän kun rahaa. Ensin piti tietty päällystää kaikki dc-fixillä, mikä oli ehdottomasti isoin homma. Siitä vois tehdä vaikka oman do’s ja dont’s -postauksen. Sit mä purin entisen vessan maton, ja virkkasin ruksin malliseks. Mietin että vois jossain vaiheessa värjätä sen mustalla, niin sais haalistuman pois. Sit piti kiinnittää naulakko ja peilit, minkä homman delegoin Charlesille. 

Kaapit järjestin myös uudelleen, muun muassa kaikki lasten tavarat vetolaatikoihin lasten ulottuville. Peilikaappi pyhitettiin aikuisten jutuille. Kaappiin mahtui paljon enemmän tavaraa, kun ei tarvinnu miettiä esteettisyyttä. Tarkotus on vielä virkata kaappeihin säilytyskoreja, kun tulee inspis.

Ja tiiättekö mikä kruunas tän raikkaan muutoksen? Kattolampun vaihto kirkkaampaan ja vaaleasävyiseen vaihtoehtoon. Valaistus on niin aliarvostettu keino muutokseen! Alla kuvat uudistuneesta kylppäristä, johon oon tosi tyytyväinen!

  

  

  

  
  

  
  Mitä mieltä ootte, oliko hyvä uudistus?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s