Äidin bestis 2016

Tässä yhteistyöpostauksessa mä esittelen yhden niistä keinoista, jolla vähävarainen lapsiperheen äitikin pääsee joskus shoppailemaan ja ravintolaan syömään: Cityshoppari-kortin. Korttia oon siis käyttäny tyytyväisenä maksavana asiakkaana jo vuosia, niin siks tästä uskaltaa kirjottaakin 🙂 Postauksen lopussa teitä varten linkki, josta saa ilmasen risteilyn tilatessaan kortin.

Mä käyn harvoin ulkona, enkä osta juuri koskaan mitään täydellä hinnalla. Yleensä hyödynnän aina jotain alennuksia shoppaillessa tai ravintolareissulla. Sillon kun asuin Helsingissä ja Tampereella, niin Cityshoppari oli yks mun parhaista ystävistä, niiden oikeiden lisäks. Täällä Oulussa siitä ei oo ihan niin paljon iloa, mutta koska mä reissaan säännöllisesti ystävien em. kaupungeissa luona, ja siinä on valtakunnallisia alennuksia, niin sille löytyy ehdottomasti käyttöö.

Tälle vuodelle kortteja on taas jo saatavilla, ja kunhan mun oma kortti tulee, niin ihan ensimmäisenä käyttöön tulee pääsemään yks näistä Oulun eduista, 2 yhden hinnalla ravintola Sassissa meidän kotikulmilla! Lapset mummolaan ja sille paljon puhutulle treffi-illalle Charlesin kaa!!

4640356465_9c850c43c6_b

photo credit: 176/365 – Always Kiss Me Goodnight via photopin (license)
P.S. Jos kortin tilaa nyt, niin kaupan päälle saa 2 hengen risteilyn Tallinnaan, ihan jees 🙂 Risteilyyn oikeuttavaan tilaukseen pääsee alla olevasta linkistä:

Nopeimmille Cityshopparin tilaajille päiväristeily kaupan päälle
Nyt saatavilla Cityshoppari vuodelle 2016.
Toimi heti! Nopeimmille Viking XPRS päiväristeily 2 hengelle kaupan päälle.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s