Prinsessalastenjuhlavaatekutsuviikonloppu. Aargh.

Viime viikonloppu oli varmasti lapsista extrakiva, kun lauantaina käytiin Vadelmatarhan prinsessa- ja pikkuprinssijuhlissa, ja sunnuntaina oli vielä Nosh-vaatekutsut ja talo täynnä lapsia. (Onneksi ei oma tällä kertaa :D). Sunnuntain herkkupäivä, ystävien kanssa juttelu ja Nosh-löydöt kruunas kyllä omankin viikonlopun. Mut se lauantai..

  

  
  

Omien valintojensa mielekkyyden tulee joskus kyseenalaistaneeks, kun yrittää 1300 päiväkalorilla metsästää tukalan kuumalla, täpötäydellä kirpparilla niitä omia pikku mussukoita, ja mies on yli puoli tuntia myöhässä sovitusta hakuajasta. Lapaset ja yks kenkä on kadoksissa, ja tuskanhiki virtaa.

Mutta kyllä se silti kannatti: Ensinnäkin saatiin ihanat sisarus- ja kaverikuvat otettua hauskoissa lavasteissa, ja vain valmiista kuvista tarttee maksaa. Nähtiin myös ystäviä pitkästä aikaa. Kolmas kiitos tuli autossa, kun lapset sano että oli tosi kivaa, mun märinän keskellä. Tyttö sai kaks kasvomaalausta (käsiin) ja askarteli kruunun. Poika löysi kivan leikkikaverin, ja molemmat sai vielä ilmapallotkin mukaan! Myös herkkutarjoilu oli ilmanen lapsille. Nyt muutamaa ärsyyntynyttä tuntia myöhemmin voi jo varovasti yrittää hymyillä, onnistuinpa tarjoomaan lapsille kivan elämyksen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s