DIY sisustukseen sopivat kenkälaatikot lapsille

Meillä ei kukaan muu kun mä laita kenkiä siististi riviin. Mutta ne rivit ei mahdu mihinkään. Enkä jaksa koko ajan asetella kenkiä, mulla on jotenki hirveesti kaikkee muutaki. Joten mietin, mikä ois paras tapa säilöä lasten kengät kätevästi, ja totesin että laatikot. 

Korit ois tietenkin tosi hienot, mutta sit kaikki sonta ja vesi valuis valkoselle hyllylle ja niitä sais koko ajan olla pyyhkimässä. Muovilaatikoihin siis päädyttiin, mut kun ne on niin kauheen rumia. No ne onkin yllättävät helppo päällystää haluamallaan paperilla tai kankaalla. Mä valitsin Ikean raitakankaan, jota oli jääny verhoista yli. Liimasin vaan erikeepperillä sen kiinni, just ja just riitti kolmeen laatikkoon.

  
Sitten oli vielä se ongelma, että takkinaulakkoon mahtu vierekkäin vaan 2 laatikkoa. Pistin Charlesin sahaamaan ikean valkosesta hyllylevystä sopivat mittasen, ja alle se naulas kaks levyä, jotka löyty muutettaessa eteisen kaapin perukoilta. 

  

Järkkäilin samalla henkareihin kauden käyttövaatteet ja ylähyllyn arskat ja avaimet kivoihin laatikoihin. Hinta tälle projektille oli tyypilliseen tapaan erittäin edullinen, ja tää oikeesti toimii: kengät on helppo heittää tonne laatikoihinpihalta tullessa. Mut ne ihan hienoimmat ulkokengät on edelleen rivissä hyllyllä.

  

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s