Painonpudottamisen haasteita (10.viikko, -2,4 kg)

Nyt mulla on paino junnannu samoissa jo pari viikkoo. Masentavaa. Kävelyt on ollu yli viikon pannassa, kun kurkku on edelleen aamuisin kipee. On myös ollu kivoja illanviettoja, jollon kalorit on selkeesti ylittyny. Välipäivien tsemppaus on kuitenki pitäny painon samoissa, eli yritän olla ilonen ettei se oo kauheesti noussu.

Kuitenkin se lannistaa kun tulosta ei synny, vaikka syytkin on selvillä. Mulla lähtee helpommin herkuttelu lapasesta, jos liikunta ei onnistu. Kävelylenkki saa myös illalla menemään aiemmin nukkumaan, niin ei edes ehdi syödä niin paljon!

Aloin jo miettimään jotain paastoa tai lyhyttä tehokuuria tsemppaamaan. Onko kellään hyviä kokemuksia jostain lyhyestä motivaatiokuurista? Alotan joka tapauksessa siitä, et tänään aion käydä rauhallisesti tunnin kävelylenkillä, ja katon miten käy. Oon nyt myös entistä tiukempi normaalipäivien syömisten kanssa.

Oman haasteensa tähän viikkoon tuo keskiviikkona pidettävät kauppakeskus Valkean kutsuvierasavajaiset, jonne ollaan Charlesin kanssa menossa. Lapset on mummolassa, joten harvinainen treffi-ilta on siis tiedossa. Oon jo tosi innoissani näkemään, miltä uus kauppakeskus näyttää ja tuntuu! Erityisesti kiinnostaa Tigerin, Cubuksen ja Granitin myymälät. Ja tietenkin avajaisten tarjoilu ja ohjelma ;). Raportoin avajaisista jo paikan päällä, joten pysykää kuulolla!

  

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s