30 päivän vatsalihashaaste (14.viikko, -2,5 kg)

Mulla on nyt vuoden vanha vauva, ja maha näyttää vieläkin jättimäiseltä – and then some. Raskauden jälkeen pitää tietty olla vähän aikaa varovainen vatsalihasten kanssa, mut rajansa kaikella. Mun päivittäinen kävelylenkki polttaa rasvaa, mut haluan myös parantaa lihaskuntoa ja saada korsetin kuriin.

30 päivän vatsalihashaaste: 

1. päivänä 25 perusrutistusta, ja joka päivä 5 rutistusta lisää. Kerran viikossa lepopäivä.

Päätettiin sit joku aika sitten Charlesin kanssa suorittaa yhessä 30 päivän vatsarutistushaaste. Ootteks te kuullu näistä 30 päivän haasteista? Musta ne on ihan mahtavia! 

Meidän vatsahaaste oli sieltä simppelimmästä päästä, eli 1. päivänä 25 perusrutistusta, ja joka päivä 5 rutistusta lisää. Kerran viikossa pidetään lepopäivä. Haaste jäi mulla muutamalla päivällä vajaaksi, mutta toi kyllä kadotettua lihaskuntoo takas. Tein rutistuksia myös vinoille vatsalihaksille. Selkiä tein kans jonkin verran, että säilyy tasapaino.

Nyt mua on alkanu kiinnostaan joku uus 30 päivän haaste, missä ois monipuolisesti erilaisia liikkeitä koko vartalolle. Löysin yhden mulle aika rankalta vaikuttavan ohjelman, kurkkaa kuva treeniohjelmasta tästä. Oon tän joskus hyväkuntosena tainnu vetää aiemminkin. Aattelin vielä selailla näitä tarkemmin, ja ens viikolla alottaa kuukauden kotitreenit!

Kannattaa googlata 30 day challenge, näitä haasteita on nimittäin vaikka mitä erilaisia, vatsoille, pyllylle, you name it! Ja jos joku liiketermi tai liikkeen tekotekniikka arveluttaa, niin nimi vaan Youtubeen, niin aivan varmasti löytyy video-ohjeet!

Ootteko jo kokeillu jotain haasteita ja toimiko ne?

  
photo credit: Verticale su una mano via photopin (license)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s