Tehokas 30 päivän arkiliikuntahaaste (18.viikko, -3,7 kg)

Ehkä joku huomasi, että eilen jäi elämäntaparemppapostaus julkasematta. Syynä ei oo se, että se olis jotenkin jääny unohduksiin, päinvastoin! Viime viikolla paino putosi 1 kg tän 5:2 -dieetin ansiosta! Eli kohta paukutellaan jo neljää kiloa 🙂 Sitten enää se 21 kiloa jäljellä, ehheh.

Liikunta eli kävelylenkit on kyllä vähän jäissä, koska keuhkoputket on sen verran huonossa kunnossa ja viikonloppuna oli vähän kuumetta. Mulla oli jo hieno postaus tuloillaan siitä 30 päivän fitnesshaasteesta, mikä mun piti eilen alottaa, mutta sitten kävikin yhtäkkiä jotain, mikä siirsi fitnesshaastetta.

Me saatiin nimittäin tietää, et meidän unelmien kämppä on oikeesti MEIDÄN! Se tarkottaa siis sitä, että tiedossa on remppaa, siivousta, pakkausta, kantamista ja järjestelyä. Se jos mikä, on tehokasta ja monipuolista arkiliikuntaa, enkä kyllä kaipaa just nyt sen lisäks mitään lisähaasteita. Rantakuntohaaste saa siis odottaa, ja seuraavan 30 päivän fitnesshaaste on muuttaa viiden ihmiset kamat ja saada molemmat kämpät raivattua inhimilliseen kuntoon..aargh.

Blogissa on siis tiedossa paljon sisustus-, muutto- ja remontti-aiheisia postauksia. Meidän uus kämppä on 1939 rakennetussa talossa 4h+keittiö, ja ihanan valoisa ja tilava verrattuna tähän söpöön pikku kopperoon. Joten palaillaan sekä fitnesshaasteiden, että remppauksen merkeissä aina kun aika antaa myöten 🙂

12030924125_80a50a7d2c

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s