Maalaaminen – uhka vai mahdollisuus

Pitkästä aikaa kirjoittelen vähän muuttokuulumisia. Muuton lisäks ollaan kaikki oltu tuplasti sairaana viimiset 2 viikkoa, joten oon pitäny myös blogista vähän saikkua. Kipeenäkin oon kuitenki maalannu ihan järkyttävän määrän erilaisia asioita, purkanu satoja laatikoita ja siivonnu niin että käsi kramppaa.

Luonnollisesti uuden kämpän harmahtava seinäsävy ei mulle kelvannut, koska mun elämään ei mahdu harmaan sävyjä. Päätettiin maalata huoneiden seinät puhtaan valkoisiksi, ja tehdä jokaiseen huoneeseen yksi tehosteseinä. Tytön huoneeseen persikkaa, poikien huoneeseen harmaata, makkariin puuteria ja olkkariin kultakuvioita valkoisella pohjalla. Rakastan jokaista huonetta, ja niistä on tietenkin tulossa esittelyt erikseen!

  
  

  

Aattelin että vähänkö kätevää seinien lisäks näin muuton yhteydessä maalata kaikki muutkin kulahtaneet tavarat. Sudin alle pääs ekana lasten kerrossänky, roskalavalta pelastettu jakkara, ystäviltä saatu sivupöytä ja lasten piirustuspöytä, jotka halusin kaikki vetää mattavalkoiseksi. 

  
  

  
Kätevyys oli hieman kyseenalaista, kun koko kämppä oli täynnä vastamaalattuja pintoja seinistä sänkyyn, ja lapset ois pitäny hakea mummolasta kotiin. Oon kuitenkin tyytyväinen että tuli tehtyä! Maalaaminen on vähän sellasta puuhaa, että siihen jää koukkuun. 

Mitäköhän sitä seuraavaks alkais sutimaan valkoseks..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s