Ne ##### verhot, ja huippuvinkki niiden ripustamiseen

Tänään oli verhopäivä. Päätin vaan iskeä vanhat verhot ikkunoihin, vaikka suurin osa oli metrin liian lyhyitä. En ikinä löydä verhoja, joista tykkäisin, ja huonekorkeus on nyt niin suuri että ne pitäis anyway melko varmasti ommella ite. Not gonna happen. Joten entisillä verhoilla mennään.

Verhojen laittaminen ikkunoihin on muuten kivaa, paitsi että mä vihaan silittämistä, jokaista maailman miljoonaa erilaista verhonipsua ja -systeemiä, ja verhojen asettelua. Ne ei mee KOSKAAN hyvin.

  

Viime muuton aikana mä koin verhojen ripustamisessa valaistumisen, todennäkösesti Pinterestin ansiosta. Eli verhoja ei kannata ripustaa kangas suorana (niinkun mä oon aina tehny), vaan molemmista päistä kertaalleen sisäänpäin taitettuna, ja välit laskostaen nipsun kohdalta. Alta löytyy kuva, jotta idea välittyy vähän paremmin. Laskostamisessa pitää olla tarkka välien suhteen, jos haluaa että tulos on täydellinen.

  
Kaikkiin huoneisiin löytyi siis vanhoista verhoista pimennys- tai plisee-verhojen lisäksi myös jonkinlaiset kankaiset rääsyt. Lastenhuoneeseen tuttua pöllökuosia, makkariin läpikuultavaa valkosta (en muuten jaksanu silittää, nää on nyt rypytetyt :D), keittiöön Marimekon Bottnaa ja olkkariin maailman ihanin ulkomailta tilattu valoverho. Oli muuten ainut verho, joka on edelleen liian pitkä!

  
  
  
  
Nyt tää shaiba on onneks taas vähäks aikaa ohi! Seuraavaks taulujen kimppuun..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s