Kotiäidin tuunaus: Mikroneulaus aknearville +Arvonta

Tässä postauksessa näätte ennen- ja jälkeen kuvat mun ekasta mikroneulaushoidosta, voitte lukee mitä mikroneulauksessa oikein tapahtuu, ja postauksen lopussa myös huikea arvonta, jossa voit voittaa joko mikroneulauksen tai kosmetiikkapaketin :)!  Raportoin muuten sarjahoidon etenemisestä kuvien kera myös jatkossa!

Niinkun osa teistä rakkaista lukijoista ehkä tietää, kolmas ja viimisin raskaus otti aika koville. Se tuhos mun kroppaa aika huolella, ja yhtenä piirteenä oli aivan järkyttävä akne raskauden aikana, joka paheni vielä synnytyksen jälkeen ihan uusiin sfääreihin. Ja jätti arvet naamaan. Raskausarpien sijaan sain siis naaman täyteen kuoppia.

Salon Miyabin Katri riensi kuitenkin avuksi tuunaamaan kotiäidin pleksin uuteen kuosiin. Aiemmin oon kirjottanu Kotiäidin tuunaus – sarjassa rakennekynsistä (klik), ripsien pidennyksestä (klik) ja meikkauksesta (klik). Koko kotiäidin tuunaus -projektihan alkoi näin ja tästä syystä: (klik). Nyt on sitten vuorossa kauan odottamani mikroneulaus, jonka avulla tuunataan kasvot kuntoon yhteistyössä Salon Miyabin Katrin kanssa.

IMG_1872

Kun Katri kuuli, että haluaisin parannusta nimenomaan aknearpiin, sovimme että parasta olisi tehdä mikroneulaus sarjahoitona puolen vuoden ajan. Hoidon voi uusia 4-6 viikon välein parhaan tuloksen saamiseksi. Sovittiin että tehdään hoidot nimenomaan tolla 4 viikon välillä, jotta saataisiin mahdollisimman paljon hoidosta irti. 

Mulla on molemmissa poskissa ja ohimoilla ja leuan sivuissa pahimmat arpikohdat, jotka näkyy erityisesti kirkkaassa valossa ja meikin kanssa. Kuten alla olevista kuvista näkyy, arvet on myös edelleen punaisia, kun parantumisesta on kulunu noin vuosi. En laita tähän nyt mitään pahinta kauhukuvaa, vaan sen, miltä näytän kun katon vessan peilistä. Ei voi muuta sanoo, kun että onneks mulla on pisamat häventämässä arpia.

IMG_1859

IMG_1863

Ennakkoon googlettelin paljon infoa mikroneulauksesta, ja olin ihan täpinöissäni kun tuli aika lähteä. Sinne on Oulun keskustasta noin 15 min. ajomatka, ja parkkitila löyty helposti. Perille päästyäni tajusin, että olin merkinny kalenteriin puol tuntia liian myöhäsen ajan, mutta hoito onneks ehdittiin tehdä, kiitos siitä! Tunnelma salongissa oli onneksi rento, ja Katri kertoi koko ajan, miten homma toimii. Jännitys alko helpottaa. Alla kuva ennen pesun aloittamista.

IMG_1874

Mikroneulaus voidaan tehdä joko käsin pyöriteltävällä rullalla tai koneellisesti, ja Salon Miyabissa on käytössä kone, joka on tehokkaampi ja muokkautuvampi kuin tavallinen rulla. Neulojen pituutta vaihdellaan asiakkaan ihon paksuuden ja neulattavan alueen mukaan, ja koneella pituuden vaihtaminen onnistuu lennosta, kun taas rulla pitää kokonaan vaihtaa, mikä lisää palvelun hintaa.

Mulle käytettiin näin ekalla kerralla 0,5-0,75 mm neuloja, mutta poskiin tuntui, että neulat ois voinu helposti olla pidempiäkin, hoito ei tuntunut paljoakaan. Otsan alue oli ehdottomasti herkin, ja sinne riittikin kertakäsittely – onneksi! Neulausta siis jatketaan jokaisella kasvojen alueella, kunnes näyttää, että iho alkaa mennä rikki. Verta ei siis oo tarkotus vuodattaa, vaan hoito lopetetaan ennen sitä. Alla oleva kuva on otettu heti hoidon päätyttyä.

IMG_1879

Ihoa paksuntavan neulauksen lisäksi hoidossa tärkeää on ihon kosteutus. Hyaluronihappo on se juttu, jota ihoon yritetään imeyttää mahdollisimman paljon sekä hoidon aikana että sen jälkeen. Katri käyttää itse Kalaharin ja Bielendan tuotteita kosteutukseen, ja mäkin ostin itelleni kotihoitoa varten Kalaharin Hydralite Moisturiserin. Käytän sitä aina muutaman päivän jokaisen neulauksen jälkeen. 

Tärkeetä mikroneulauksen jälkeen käytettävissä tuotteissa on, että ne ovat mahdollisimman kosteuttavia. Ja mitä lyhyempi ainesosaluettelo, sen parempi. Neulauksen jälkeen on hyvä olla koskematta kasvoihin muutamaan tuntiin. Mä olin koko loppupäivän varmuuden vuoks, ja oli muuten tosi vaikeeta 😀

Heti hoidon jälkeen ihoa vähän pisteli, ja kasvot näytti vähän turvonneelta. Mitään hirveetä punotusta tai ihon kuoriutumista ei kuitenkaan tullu, vaikka olin valmistautunu henkisesti näyttämään suohirviöltä. Parin päivän päästä iho oli toipunu. Ensimmäisen viikon ajan iho tuntu jotenkin pinkeemmältä, ja arvet tietysti tasottu sen vuoksi. Viikon jälkeen huomasin, että mun ihohuokoset on pienentyny, erityisesti ne isoimmat. Jee, iho näyttää tasasemmalta! Mikään ihmehoitohan tää ei oo, mutta toivon, että sarjana tää vähän loiventais arpia.

Mikroneulauksen lopulliset tulokset näkyy noin kuukaudessa, kun ihossa muodostuu uutta kollageenia ja se uudistuu. Alla kuva ennen seuraavaa hoitokertaa. Ihon punotus on vähentyny pikkusen, ja tosiaan ihohuokoset vähän supistuneet. Ei mitään dramaattista, mutta oon tyytyväinen lupaavaan alkuun!

   
 

Sitten se arvonta! 

Arvomme seuraajien kesken Salon Miyabin kanssa yhteistyössä kaksi palkintoa: 

LAHJAKORTIN MIKRONEULAUKSEEN (arvo 98e) ja huikean KOSMETIIKKAPAKETIN!

Kosmetiikkapaketissa laadukkaita tuotteita ihon- ja hiustenhoitoon theBalmilta, Cattierilta, Neutrogenalta ja Wellalta.

  

Seuraa siis This Storyline -blogia Facebookissa (klik), Instagramissa (klik) tai liity lukijaksi!

Arvontaan voit osallistua:

  • Facebookissa (klik),
  • Instagramissa (klik) tai
  • kommentoimalla tähän postaukseen, kumman palkinnon haluaisit: lahjakortin mikroneulaukseen vai kosmetiikkapaketin! 

Osallistumalla kaikissa kolmessa triplaat voittomahdollisuutesi 🙂

Mainokset

21 kommenttia artikkeliin ”Kotiäidin tuunaus: Mikroneulaus aknearville +Arvonta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s