Kotiäidin tuunaus: Mikroneulaus aknearville, osa 2 +arvonnan voittajat

Tässä postauksessa julkaistaan mikroneulaus- ja kauneusarvonnan voittajat, ja näätte kuvat mun mikroneulaussarjahoidon toiselta kerralta. Kiitos taas Katri loistavasta ja asiantuntevasta palvelusta, oon enemmän ku tyytyväinen!

Viikko sitten postasin ekasta mikroneulauskäynnistä Salon Miyabissa, ja siitä käynnistä on nyt kuukausi. Tällä viikolla oli seuraavan hoidon aika; sarjahoitohan kannattaa tehdä 4-6 viikon välein. Tällä kertaa Katri käytti jo pidempiä neuloja, koska mun iho parani viimeks niin nopeasti,  eli nyt neulailtiin posket 1 mm neuloilla (otsa edelleen vähän lyhyemmillä, koska on niin herkkä alue).

Ens kerralla todennäkösesti lisätään taas vähän tehoa, koska mitä syvemmälle neulat ulottuu, sitä tehokkaampi vaikutus arpiin, kun iho uudistuu. Yli 2 mm neuloja ei Salon Miyabissa kuitenkaan käytetä, ja neulojen pituus riippuu tietenkin asiakkaan ihon paksuudesta ja sietokyvystä, jonka Katri arvioi huolellisesti. Konetta käytettäessä on se etu, että neuloja voi säätää joka hoitokerralla ja jopa neulauksen aikana. Rulla ostetaan yleensä vain kerran, joten hoitoa on kalliimpaa muokata sarjahoidon kuluessa.

Kyllähän se vähän kirpas neulauksen aikana, mutta heti kun se oli ohi, niin ei enää tuntunu miltään. Iho rauhottu alle vuorokaudessa, punotus katos ja laittelin paljon Kalaharin kosteuttavaa voidetta, jota ostin ekalla hoitokerralla. Tän ekan viikon naama näyttää aina niin sileeltä, että tekis mieli mennä ottamaan passikuva tai jotain 😀

Huomaan, että taas on ihohuokoset pienentyny entisestään. Yllätyin myös, kun yhdistin alla olevat ennen ekaa ja tokaa hoitokertaa otetut kuvat, mun iho on oikeesti tasottunu kuukaudessa enemmän kun tajusinkaan! Erityisesti leuan sivuilta ja poskista, ja punaisuus on vähentyny. En malta odottaa seuraavaa kertaa! Stay tuned 😉


Sitten arvonnan voittajat:

 

Onnea voittajille, teille on lähtenyt viestiä voitosta :)! Kosmetiikkapaketin voitti Sini Juulia, ja lahjakortin Sanna.

Liity seuraamaan blogia painamalla seuraa-nappia, Facebookissa (klik) ja Instagramissa (klik), niin näät miten mun mikroneulaushoidot etenee, ja saat tiedon uusista ihanista kauneusarvonnoista ja ulkonäön tuunausprojekteista :)!

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Kotiäidin tuunaus: Mikroneulaus aknearville, osa 2 +arvonnan voittajat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s