Lasten kanssa festareille?!

Viime viikonloppuna Oulussa biletettiin kylän suurimpia festareita. Tää oli kolmas vuosi, kun oltiin miehen kanssa yhdessä Qstockissa, ja eka kerta kun mentiin lasten kanssa! Miten se sitten menikään?

  
  
Festarit sopii mainiosti myös lapsille, mutta joitakin asioita pitää ottaa huomioon. Ensimmäinen, ja tärkein asia on se, että lapsia ei ikinä oteta mukaan kuuntelemaan niitä bändejä, joiden keikasta haluaa nauttia ite. Perjantaina suunnattiin siis mm. Sannin, Maj Karman ja Cheekin keikoilla ihan kahdestaan Charlesin kanssa, ja fiilisteltiin pitkälle yöhön Oulun taivaan alla meiän omassa secret hideawayssä.

  
  
 
Toinen tärkee asia on valita esiintyjä ja ajankohta oikein. Qstockissa tää oli mahtavasti otettu huomioon, kun lauantaina päälavan avas Robin, joka on molempien kestosuosikki. Lapset sai ilmaset rannekkeet meidän siivellä, ja bestiskin bongattiin vierelle yleisön joukosta <3. Tunnin keikka oli vallan hyvä maksimi, loppubiisiin jaksettiin kaikki vielä tsempata.
  
Kolmas asia on mahdollisten huoltotoimenpiteiden tarkka ennakointi. Sadeasut/hellehatut/vesipullot/kuulokkeet mukaan, lähtöpissat ja syömiset kuntoon ja myös aikuisten kannattaa tankata ennen lähtöä, koska faktahan on se, että lapsia pitää kannatella koko keikka. (Ehkä myös kantaa lavan eteen, jos matka on pitkä.) Screenit tai lava ei näy pienten tasolle aikuisten takaa, ja keikassa ei oo mitään järkee, jos mitään ei nää. Mun voimat ei kyllä paljoon riittäny, mutta Charles hoiti urhoollisesti hommat pieniä taukoja lukuunottamatta.

  
Robinin lopetettua lapset kyyditettiin takas mummolaan, kiitos vasn appiukolle. Ja me fiilisteltiin loppuilta JVG:n, Elastisen ja muiden tahdissa. Ens vuotta varten täytyykin alkaa sit kunnolla reenaamaan, ja ehkä kehitellä jonkinlainen festarijakkarareppu..

Miten teidän festarit lasten kanssa on sujunu?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s