Puisten keittiötasojen raiskaus

Kun muutettiin tänne uuteen kämppään, huomasin heti, että kokopuiset tasot oli altaan ympäriltä surkeessa kunnossa, ja kaikesta metallisesta jäi mustat rannut heti tasoon. Sinänsä puiset tasothan voi olla kivan näköset, noin jos ei ikinä kokkaa tai käytä keittiössä vettä, ja tykkää hinkuttaa parin kuukauden välein niihin öljyä, kun muut lähtee leffaan.


Eli varmaan kävi selväks, että puutasot ei millään muotoo oo mun mielestä toimiva ratkasu lapsiperheen keittiössä. Haaveilin eniten niiden mustaks maalaamisesta, mutta koska Charles, appiukko ja random K-Raudan myyjä oli sitä mieltä, et ne on hienot ja eihän niitä nyt voi maalata, niin ehdotin kainosti venelakkaa. Sitähän ei tietenkään elintarvikkeiden käsittelypinnoille saa käyttää, leikkuulautoja ei ilmeisesti käytetä muualla kun meillä.

Mutta koska meilläpä niitä käytetään, niin hiottiin ja lakattiin tasot puolihimmeellä venelakalla. Siveltimen pitää olla hienoin lakkasivellin, hiomiseen kannattaa panostaa, ja varautua 12 tunnin kuivumisaikaan käsittelyjen välillä. Älä myöskään skippaa hiontaa käsittelyjen välillä, niinkun me.
Ja damn miten hyvältä näyttää, ja ihana pinta pyyhkiä, ihan kun tuulenvire koskettais veden sileää pintaa leppeänä kesäiltana.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Puisten keittiötasojen raiskaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s