Sovituskuvia tyttöjen Pomp de lux AW16-mallistosta

Jos ei lastenvaatteet kiinnosta, ÄLÄ avaa tätä postausta. Seuraavaks tulossa lasten taidenäyttelyreissusta, rapareista ja huultentäytöstä, nähdään taas sillon 🙂

Tänään siis tuli Pompin paketti, ja tässä teille sovituskuvia tyttöjen puolelta! Tyttöjen vaatteita tuli määrällisesti eniten, kun tarvetta sattu olemaan, ja se on tänään ainut yhteistyöhön suostuva mini-ihminen tässä taloudessa. Tai oli. Tässä meidän paketin sisältöä:


Sitten niitä sovituskuvia. Meidän tyttö ei sit oo ihan masentunu kaikissa kuvissa, vaan mä pyysin sitä peittään naaman 😀 

Tilasin kaikki tytön vaatteet koossa 110, paitsi Lacon Microfleecesetin. Tyttö on kuitenkin vasta n. 100 cm. Hihat oli vähän pitkät paidoissa, mutta mun mielestä näyttää tarpeeks kivalta päällä, ja tulee menemään pitkään. Mä oon sitä ”mieluummin liian iso ku liian pieni”-koulukuntaa.

Sitten tässä vaiheessa tuli ne kilarit, kun oli liian kuuma. Tietysti. Mutta selväks tuli taistelun tuiskeessakin, että Lee softshellhaalarin hihat on tosi pitkät, vaikka muuten ihan hyvän kokonen. Mut ne 104 koon haalarin hihansuut oli niin tiukat jo, että koon vaihtaminen ei oo vaihtoehto. 

Luulen että hanskojen kanssa tää haalari toimii ihan hyvin. On tää vaan niin kaunis ja vedenpitävyys ja hinta/laatusuhde on ollu niin hyvä että en ees osa miettiä muita merkkejä.

Myöhemmin vielä jatkettiin mummin paketin parissa:

Miltä teidän AW16 näyttää?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s