KOTIÄIDIN TUUNAUS: IHANA HUULTEN TÄYTTÖ + ARVONTA

Tätä kotiäitiä on tuunattu aiemmin kynsillä (klik), ripsillä (klik) ja mikroneulauksella (klik). Kaikkihan alko siitä, kun Hottis-Juha totesi kaikkien kotiäitien olevan joko pubiruusuja tai toppahousujuntteja (klik), ja tää pubiruusu päätti vastata haasteeseen yhteistyössä kauneusalan yritysten kanssa!

Nyt pääsin tekemään yhteistyötä Tampereen ihanimman kauneushoitolan kauneuskeskus IHANAn (klik) kanssa. Varasin siis ajan huulten luonnolliseen muotoiluun (sori vaan hottis-Juha). Tässä postauksessa kerron ja näytän, miten huulten täyttö IHANAssa sujui, ja lopussa on ohjeet aivan mahtavaan arvontaan osallistumisesta!

IHANAssa tehdään täyteainehoitoja huulien muotoilun lisäksi myös esimerkiks ryppyjen häivyttämiseen eri puolilta kasvoja, tai alaspäin kääntyvien suupielien korjaamiseen. Hinnastoon pääset tästä (klik). Teille lukijoille on myös tarjolla kiva alennus syys- ja lokakuun ajan, eli huultentäyttö hintaan 280 e (norm. 363 e).

Kun etsii IHANAa Hallituskadulta Sokoksen takaa, sen voi löytää seuraamalla rentouttavaa musiikkia, joka soi liikkeen edustalla. Sisällä on mukava tunnelma, ja työntekijät osaa ystävällisyydellään tosi hyvin rentouttaa asiakkaat, vaikka täyteaineiden laitto vähän jänskättäiskin (niin kun mua jänskätti, ihan hulluna).

Mun ongelma huulissa on aina ollu se, että mun ylähuuli on selkeesti epäsymmetrinen ja melko ohut. Lisäks mun suupielet kääntyy alaspäin luonnostaan, kun naama on peruslukemilla. Mutta IHANAn Sonjalla oli tähän ratkasut valmiina!

 

Täyteainehoitoja IHANAssa tekevä Sonja on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja kosmetologi, ja käynyt iho- ja allergiasairauksien erikoislääkärin pistokoulutuksen. Sonja selitti tarkkaan, miten täyttäminen toimii, ja mitä on tärkeetä muistaa. Oli kyllä sellanen fiilis, että nyt ollaan ammattilaisen käsissä!

Ekaks sain valita kahdesta täyteaineesta: Jalor Style tai Jalor Intense. Jalor style on rakenteeltaan pehmeämpää, ja sitä käytetään useimmiten huulten muotoiluun; sen pysyvyys on noin 6-9 kk. Jalor Intense puolestaan on hyvä syville rypyille, mutta se sopii myös huulten täyttöön. Ite valitsin Jalor Intensen, koska sen pysyvyys on jopa 12 kuukautta.

Täyteaineet on hyaluronihappoa, jota elimistössä on luonnostaan melkein kaikissa kudoksissa luita myöten. Nimi on vähän harhaanjohtava, koska se on oikeestaan pitkä sokerimolekyyli eikä happo. Se siis pikkuhiljaa hajoaa elimistöön luonnollisesti aineenvaihdunnan myötä, eikä sille voi kukaan olla allerginen. Tää oli mulle uus fakta! Ite tykkään kyllä tuunata ulkonäköä, mutta mulle myös luonnollisuus ja turvallisuus on tärkeetä, ja siks päädyin just hyaluronihappotäytteeseen.

Jokaiselle Sonjan asiakkaalle varataan henkilökohtaisesti oma steriiliin pakettiin pakattu täyteaineruisku, jonka koodi luovutetaan asiakkaalle. Tää seikka on hyvä varmistaa, meni mihin hoitolaan vaan, sillä jotkut hoitolat käyttää ruiskuja uudelleen, ja silloin ruisku ei enää ole steriilissä paketissa!

Mun mielestä mahtavaa oli, että asiakas voi valita mihin ainetta pistetään, niin kauan kuin ainetta riittää! Ite otin siis kahteen kohtaan, huuliin ja ”marionettiin” eli suupieliin.

Kun aineet oli valittu, ja paikat päätetty, alko puudutus. Pidin siis kylmäpakkausta hoitokohtien päällä, kunnes ne oli tunnottomat, ja hoito voitiin alottaa. Sain pitää pakkausta myös keskellä hoitoa, kun pistos alko tuntumaan enemmän.

IMG_0292

Huulten täyttö eteni niin, että ylähuulen kumpiinkin puoliin tehtiin kolme pistosta per puoli, minkä jälkeen katsottiin tulosta. Halusin vielä toisen kierroksen, minkä jälkeen Sonja korjaili vielä lopuksi symmetriaa ja varmisti, että täyteaine on tasaisesti huulissa. Jäljelle jäänyt täyteaine pistettiin sitten suupieliin, jotta ilme ois hiukan ilosemman näkönen.


Pistäminen oli aika jäätävää, ja silmät vuosi, mutta se oli lopulta ohi tosi nopeesti, ja kipu lakkasi heti kun hoitokin. Heti hoidon jälkeen huulet vähän turpos, ja turvotus laski noin 2 vuorokaudessa kokonaan. Tältä huulet näytti hoidon jälkeisenä päivänä, pikkuisen mustelmaa, mutta hyvin kehtasi liikua ihmisten ilmoilla 🙂

Täyteaineiden laiton jälkeen asiakkaalle annetaan aina kattavat kotiohjeet, tärkeimpiä seikkoja on olla koskettelematta huulia ja välttää ilmeilyä(!) ja alkoholia. Oli muuten hiukan vaikeeta olla hymyilemättä 😀 Noin viikko hoidon jälkeen huulet oli lopullisessa kuosissaan. Epäsymmetria korjaantui, ja huulet sai sopivasti volyymia. Kiitos Sonja 🙂 Ens syksynä meen varmasti uudestaan samanlaiseen täyttöön, niin pienellä jutulla saa NIIN itelle merkittävän positiivisen muutoksen! Ehkä muut ei ees huomaa mitään, mut mä huomaan! Tiesittekö muuten, että mitä useemmin täytteitä ottaa, sitä paremmin tulokset kestää ja hoitoväli pitenee!

Tulevissa postauksissa käsitellään huulten muotoilun kysytyimpiä kysymyksiä ja turvallisuutta, pysy mukana! Ja sit se paras osuus, eli loppukuvat!

 Ja tietenkin huono ennen-jälkeen -kuva..kattokaa nyt miten paljon symmetrisemmät tuli, ja miten paljon ilosempi ilme 🙂 (Ja ihokin on paremmassa kunnossa, kiitos mikroneulauksen.)


Ja hei meitsi sai hankittua viimein (käytetyn) digijärkkärin, ja pakotettua Chalesin kuvaamaan, jee!


Sitten se arvonta!  

Kauneuskeskus IHANA arpoo lukijoiden kesken valinnaisen Hydrafacial Anti Age/Deep Clean -kasvohoidon (arvo 139-159 e) tai Hydrafacial -tuotepaketin (arvo 143 e).

Arvontaan voit osallistua:

 • Blogissa kommentoimalla tähän postaukseen kumman palkinnon haluaisit voittaa, kasvohoidon vai tuotepaketin, ja jättämällä sähköpostiosoitteesi voitosta ilmoittamista varten.
 • Facebookissa (klik)
 • Instagramissa (klik)

Osallistumalla kaikissa triplaat voittomahdollisuutesi 🙂


Arvonta päättyy 25.9.2016, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook tai Instagram eivät vastaa arvonnasta.

Alla tarkemmat tiedot arvonnan palkintoina olevista todella laadukkaista Hydrafacial -kasvohoidoista ja tuotteista:

Voittaja saa valita kahdesta seuraavasta Hydrafacial -kasvohoidosta itselleen sopivan:

1. Anti-Age kasvohoito (ikääntyvälle iholle tai ehkäisemään ikääntymisen merkkejä) (159€)

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen dermabuilder-peptidiliuosta, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Tarvittaessa hoidon aikana voidaan tehdä myös GlySal happokuorinta. Hydrafacial -tuotepakettiin kuuluu PurMoist -kosteusvoide ja Antiox -seerumi.

tai

2. Deep Clean kasvohoito (syväpuhdistava) (139€)

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Ihon epäpuhtaudet (musta- ja valkopäät) poistetaan hellävaraisesti HydraFacial -laitteen ainutlaatuisella teknologialla. Iho jää samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään GlySal happokuorinta.

Jos voittaja ei halua kasvohoitoa vaan Hydrafacial -tuotepaketin, siihen kuuluvat seuraavat tuotteet:

Antiox+™ with Even Tone & Firming –multipeptidi- ja antioksidanttiseerumi (88 e)

Seerumi vähentää näkyvästi ihon ryppyjä ja juonteita samalla kun se kosteuttaa ja kiinteyttää tehokkaasti. Tuotteen kasvipohjaiset tehoaineet ja antioksidantit sekä ainutlaatuinen TonePerfect™ -ainekoostumus yhdessä auttavat pääsemään eroon toksiineista ja antavat suojaa kauniin ja terveen ihon aikaansaamiseksi ja ylläpitämiseen.

ja

Pur Moist™ Oil-Free Daily -kosteusvoide (55 e)

Kevyt, ei-rasvainen koostumus kosteuttaa ihoa. Runsaasti hyaluronihappoa ja antioksidantteja sisältävä koostumus, joka auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan ja syväravitsee ihoa. Tehostaa myös muiden seerumien tehoa tämän kosteuttavan voiteen alla. Tuote on kehitetty siten, että se sopii herkimmällekin iholle, mutta myös rasvaiselle tai tukkeutuneelle iholle. Tuotteen uusi koostumus sisältää salisyylihappoa ja syreeninkukan uutetta jotka auttavat kontrolloimaan ihon öljyisyyttä läpi päivänä. Lisäksi tuotteen sisältämä aloeuute rauhoittaa ihoa. Tuote sisältää näiden lisäksi pienimolekyylistä hyaluronihappoa, jonka ansiosta ihoa kosteuttava hyaluronihappo pääsee syvemmälle ihoon ja jättää ihon silkinpehmeäksi ja toimii erinomaisena alustuksena meikille.

Lisää Hydrafacial-hoidoista voit lukea täältä (klik) ja -tuotteista täältä (klik).

Mainokset

27 kommenttia artikkeliin ”KOTIÄIDIN TUUNAUS: IHANA HUULTEN TÄYTTÖ + ARVONTA

 1. Apua! Ihan mahtavia molemmat palkinnot, vaikea valita! 😀

  Mutta jospa kuitenkin kasvohoito (syväpuhdistus), koska hemmoteltavaksi pääsee niin harvoin. ❤

  Tykkää

 2. voi että, deep clean hoito tulisi niin tarpeeseen.. masentaa katsoa poskiani jotka sen sijaan että olisivat parikymppisen pirtsakat poskipäät, ovat kuin vanhemman naisen elähtäneet sellaiset isoilla ihohuokosilla ja harmahtavalla iholla. Ihoni on myös muuttunut todella epäpuhtaaksi kuluvan syksyn aikana työn tuoman stressin mukana, niin olisi todella ihanaa päästä putsaamaan kaikki tuo kamala pois 🙂

  Tykkää

 3. Voi mikä ihana arvonta.kyllä jos onni suosii niin tuon anti-age hoidon ottaisin. Tiedän tuon hoitolan mutta enpä ole ikinä käynyt kasvohoidossa missään.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s