KOTIÄIDIN TUUNAUS: KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI +ARVONTA

Hei ihanaiset lukijani, tän kertasessa postauksessa mä kerron siitä, miten mun kulmat laitettiin kuntoon lankauksen ja kestopigmentoinnin avulla kauneuskeskus IHANAssa! (Viimeksi muuten tuunattiin huulia samassa paikassa, käy lukemassa huulten muotoilusta lisää tästä (klik)) Postauksen lopusta löytyy kulmien fiksauksesta kiinnostuneilla ihan huippu arvonta, johon voi osallistua tuttuun tapaan sekä blogissa, Instassa että Facessa.

Kauneuskeskus IHANA on mun luottohoitola Tampereella käydessä, ja sieltä saa kaikki kauneuspalvelut saman katon alta, tsekkaa palvelut ja hinnasto tästä (klik). IHANA tarjoaa lokakuun ajan 30% alennuksen kaikista pigmentoinneista, eli nyt saa kulmat ja huulten tai silmien rajaukset huippuun hintaan!

Mulle suurin syy kulmien kestopigmentointiin oli (jee, siis oli!) kulmakarvojen epäsymmetrisyys. Mulla on siis luonnostaan kulmat eri korkeudella, kuten kuvasta näkyy:


Epäsymmetrisyys pystyttiin fiksaamaan upeesti Kauneuskeskus IHANAssa. Symmetria vaikuttaa kasvoihin ja olemukseen yllättävän paljon, ja mä oon ihan liekeissä tästä muutoksesta, joka näkyy postauksen lopussa ennen- ja jälkeen -kuvassa!

Kulmien pigmentointi tapahtuu useammalla käyntikerralla, ja tässä postauksessa kerron miten ensimmäinen pigmentointikerta suju. Mun kulmat tehtiin shadow-tekniikalla. Ensimmäiseen käyntikertaan piti varata 3 tuntia, sillä pigmentoinnin lisäks kulmat suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Pigmentointi alkoi IHANAssa kulmien muotoilulla. Pigmentointeja IHANAssa tekevä Suha on moniosaaja, ja hallitsee kulmien muotoilussa myös lankaustekniikan. Se on tehokas ja nopee tapa muotoilla kulmat, ja lisäks tosi kiehtovaa katseltavaa.

Muotoilun jälkeen poistettiin meikki kulmien alueelta, ja suunnitellaan yhdessä pigmentointien muoto peilin edessä. Kulmat piirretään siis ensin kulmakynällä symmetrisiksi ja asiakkaan toivomaan muotoon, ennen kuin varsinainen pigmentointi alotetaan. Ei siis tartte pelätä, ettei tiedä mitä saa, vaan palautetta pääsee antamaan jo piirtovaiheessa.


Valmistelu tehtiin istuma-asennossa,  ja sen jälkeen siirryin pigmentointituoliin makuuasentoon. Kulmiin laitetaan puudutusainetta, joka vaikuttaa noin 30 minuuttia ennen pigmentoinnin alottamista. Sitten se ite touhu alkaa, ja kulmat käydään pigmentointilaitteella vuorotellen läpi useita kertoja.

 


Puudutusainetta voidaan myös lisätä hoidon aikana, jos alkaa kirpasta liikaa. Ite en oo koskaan ottanu tatuointia, joten kyllä välillä kulmia kipristeli aika lailla. Yllättävää oli myös, että nenän puolella pigmentointi aiheutti aivastusrefleksin. (Vinkkinä kohtalotovereille: aivastusta saa pidäteltyä painamalla sormella nenän alta ylöspäin :D)

Mutta oli se sen arvosta! Kun kulmat oli valmiit, niihin laitettiin suojavoide, ja mukaan annettiin tarkat kotihoito-ohjeet. Vaseliinia piti lisätä kulmiin, jos tuntui kutinaa tai kiristystä, mutta mä pärjäsin ilman. Kulmiin muodostuu saman päivän aikana tumma kuori eli rupi, jota ei saanu missään tapauksessa irrottaa itse, vaan sen piti antaan itsestään lähteä, jotta väri säilyy hyvänä.

Kuvassa kulmat pigmentoinnin jälkeisenä päivänä:

Tärkeetä pigmentoinnin jälkeen on varoa viikon ajan kulmien kosketusta, auringonvaloa, uimista, hikoilua ja kosmetiikkaa kulmien alueella. Kulmien puhdistukseen saa käyttää vain vettä varovasti ekan viikon.

Mä noudatin ohjeita tunnollisesti, ja viikon päästä kuori oli irronnut, ja kulmien väri oli mun toivoma luonnollisen vaaleanruskee. Suha oli sekottanu mulle just sopivan vähän kylmänsävyisen ruskean värin, ja lopputulos on tosi luonnollinen, kiitos!

Tässä vielä se ennen – jälkeen -kuva, joka on siis otettu just ennen pigmentointia ja heti sen jälkeen:

Versio 2

Neljän viikon päästä ekasta kerrasta pigmentointi vielä vahvistetaan, minkä jälkeen lopullinen tulos on näkyvissä, kun kulmat on parantunu. Mutta te pääsette näkemään lopullisen tuloksen jo viikon päästä, eli stay tuned!

Nyt sullakin on mahdollisuus saada kulmat kuntoon, koska kauneuskeskus IHANA arpoo lukijoiden kesken laadukkaan kulmien muotoilutuotteen tai -palvelun!


Voittaja saa valita joko Jane Iredalen GreatShape kasvipohjaisen kulmakarvakitin (arvo 44,55 e) tai kulmien lankauksen ja kulmien meikkausopastuksen kauneuskeskus IHANAssa Tampereella (arvo yht. 65 e).

Voit osallistua tuttuun tapaan

 • Blogin kommenttikentässä, kertomalla kumman palkinnon haluaisit voittaa
 • Facessa (klik)
 • Instassa (klik)

Osallistumalla kaikissa triplaat voittomahdollisuutesi! Muista myös liittyä lukijaksi 🙂 Arvonta-aika päättyy 23.10.2016 klo 20, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

(Jane Iredalen GreatShape -kitistä voit lukea lisää täältä (klik). Se on hyvä eettinen vaihtoehto kulmien meikkaukseen!)

 

Mainokset

19 kommenttia artikkeliin ”KOTIÄIDIN TUUNAUS: KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI +ARVONTA

 1. Mikäli arpaonni olisi myötä, niin valitsisin kulmien lankauksen ja kulmien meikkausopastuksen kauneuskeskus IHANAssa Tampereella.

  Tykkää

 2. Kumpikin on hienoja palkintoja, mutta tällä kertaa valitsisin lankauksen ja opastuksen kauneushoitolassa. =)

  Tykkää

 3. Kulmakitti, aina jaksan hämmästellä lopputuloksia. En kuitenkaan varmasti itse rohkenisi! Upean näköinen 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s