Kulmien muotoilu lankauksella +arvonnan voittaja

Oon päässy kaks kertaa kokeilemaan kulmien muotoilua lankaamalla, ja se näyttää todella kiehtovalta ja haastavalta tekniikalta. Molemmilla kerroilla lankausexperttinä toimi Tampereella kauneuskeskus IHANAssa työskentelevä Suha, joka toimii vuosien kokemuksen ja kouluttautumisen ansiosta myös lankaustekniikan opettajana. Mä sain Suhalta asiakkaiden ennen ja jälkeen -kuvia, jälki on tosi tarkkaa.

Lankaus sopii kaikkien kasvojen alueen karvojen poistoon, ja on mun kokemuksen mukaan asiakkaan kannalta kiva tapa muotoiluun. Ensinnäkin sitä on tosi hauskaa seurata. Jälki on myös todella siistiä, kun pienimmätkin karvat ja haituvat saadaan poistettua kerralla. Toisaalta lankaaminen on myös nopeeta, joten ei tarvi kärvistellä pitkään yksittäisten karvojen nyppimistä, joskin muotoilu viimeistellään tarvittaessa myös pinseteillä.

Mä otin teille pikkusen videota mun omasta lankauksesta, niin pääsette vähän kärryille siitä meiningistä:

 


Aikaa lankausmuotoiluun kauneuskeskus IHANAssa varataan noin 20-30 minuuttia, ja muotoilussa kannattaa käydä noin 2-3 viikon välein, riippuen siitä kuinka nopeasti omat kulmakarvat kasvavat ja kuinka paljon niitä löytyy. Kulmien lankauksen hinta IHANAssa on 20 e, ja jos kiinnostuit, niin aikaa pääset varaamaan tästä (klik).

Ja sitten se arvonnan voittaja! Voittajaksi arpoutui satunnaislukugeneraattorilla blogiin kommentoinut nimimerkki Hannnna ja voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse!


 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s