Kulmien kestopigmentointi, osa 2.

Lupasin palata vielä kulmakarvoihin, kunhan lopullinen tulos olis nähtävissä. Kulmat siis pigmentoitiin Tampereella Kauneuskeskus IHANAssa (klik), ja tekijänä oli taitava Suha. Ekasta pigmentointikerrasta löydät postauksen täältä (klik).

Eka pigmentointi tehtiin siis syyskuun alussa, toinen lokakuun alussa. Toinen kerta sujui lähes samalla kaavalla, paitsi että aikaa meni vähemmän, noin 2 tuntia. Arpikudos irtosi taas noin viikossa. Nyt kulmat on kokonaanvalmiit ja uskaltauduin myös värjäämään ne ruskealla kestovärillä, jota oon käyttäny kulmiini jo vuosia.

Oon kyllä tyytyväinen. Nää on symmetriset, luonnolliset ja luo nyt ilmettä kasvoille verrattuna mun omiin värittömiin haituviin. Näille ei tartte tehdä mitään, vaikka joskus vahingossa jaksaakin meikata :,D. 

Alla olevassa kuvassa ylhäällä näkyy kulmat ekan pigmentointikerran jälkeen ja alempana tokan kerran jälkeen ja värjättynä. Alemmassa kuvassa näätte myös, miltä näytän, kun ite ja koko perhe on enterorokossa ja ripsihuolto jäi väliin. Mut kulmat on silti priimaa!


Samaan aikaan kun kirjottelen tätä postausta, lapset luo Wiillä hassuja hahmoja. Ja ne saa valita niille ihan millaset kulmakarvat vaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s