Uutuuksia Oulun kauneudenhoidossa

Osallistuin viikonloppuna Kulumilla-verkkomedian ja kauneushoitola Beauty Spotin järjestämään iltaan, jossa esiteltiin uusia kauneudenhoidon tuotteita ja palveluita. Beauty Spot on Viman yläkerrassa sijaitseva vankasti oululainen yritys (ja muuten sisustuksellisesti ainakin itseäni erittäin paljon miellyttävä paikka, käykääpä kurkkaamassa ;)) Osa uutuuksista oli oikeesti niin kiinnostavia, että haluan jakaa ne myös teidän kanssa.

Kauneudenhoidossa pystytään nykyään hoitamaan tosi monia ongelmakohtia, ilman että täytyy turvautua kirurgin veitseen. Vaikka hyvä itsetunto on tärkee, ja monet omat ”kauneusvirheet” onkin jonkun toisen mielestä upeinta maailmassa, niin on huippua että ongelmista pääsee myös halutessaan eroon.

Ensimmäinen uutuus josta tiesin heti haluavani kirjottaa, koskee sekä miehiä että naisia. Se on HFS, eli Hair Follicle System. Tää ei siis oo mikään taikakeino joka lupaa kasvattaa hiukset ennalleen, vaan oikeesti keino joka auttaa häivyttämään kaljuja kohtia. Mulla on pitkään ollu paha mieli kaljuuntuvien miesten ja naisten puolesta, kun sitä on niin vaikee hienovaraisesti peittää. On tietysti olemassa peruukkeja, eikä täyskaljukaan monesti näytä ollenkaan pahalta, mutta entä jos oikeesti haluais pitää omat hiukset ja kaipais pientä freesausta?

”HFS ( Hair Follicle Simulation) on ainutlaatuinen, patentoitu menetelmä jonka avulla voidaan – -siirtää vetäytyvää hiusrajaa ja hoitaa pälvikaljua.”- Hoitolatukku

HFS-hoidossa siis pigmentointirullalla saadaan aikaan todella luonnolliselta näyttäviä hiusnystyjä päänahkaan, jolloin päälaki ei paista läpi, ja hiusten ohenemista tai kaljuuntumista ei huomaa. Värin luvataan pysyvän samana, ja tulos on pitkäkestoisempi kun peruspigmentoinnissa. Ja kuinka huippua on, et joillain päänahan stimulointi on sivutuotteena jopa lisänny hiusten kasvua! Hoidon hinta Beauty Spotilla on alkaen 600e, riippuen hoidettavan alueen koosta. Jos mulla joskus hiukset alkaa ohentua, niin nyt tiedän mistä apu löytyy!

Toinen mua itseäni kiinnostava uutuus oli kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä BB-jäsenyys. Se on siis perinteisen kuntosalijäsenyyden lisäksi ulkoisen olemuksen kokonaiseen uudistamiseen tähtäävä jäsenyys. Kuukausimaksuun (96e) kuuluvat vuoden aikana Beauty Centerin liikuntapalvelujen lisäksi mm. erilaisia alennuksia, kehysstailaus, tyylin päivitys, hiusmalli ja värit, sekä opastukset meikkaukseen ja erilaisiin hoitoihin. Jos siis haaveilee täydellisestä muodonmuutoksesta ja uudistumisesta (niinkun mä aina), niin nyt sen toteuttaminen on helppoa!

img_0348

Pääsin myös seuraamaan Artdeco -meikeillä toteutettua meikkidemoa, ja talven meikeissä kaikista siistein juttu on ehdottomasti glitter, ja toiseksi siistein juttu on tummat huulet. Viimeks oon käyttäny glitteriä ja tummaa huulipunaa joskus 2000-luvun alkupuolella, mutta nyt ilmeisesti on taas sen aika. Ja kuulemma ne sopii kaiken ikäsille, kaukana on ne ajat kun trendeillä oli ikärajotukset!

img_0350

img_0349

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Uutuuksia Oulun kauneudenhoidossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s