MIKRONEULAUSHOITO AKNEARVILLE, 5. KERTA

Nyt oli taas aika käydä mikroneulauksessa Salon Miyabissa (klik), ja sarjahoidon toiseksi viimeistä kertaa vietiin. Viimeinen kerta on siis vuoden vaihteessa, ja mulla on sen kunniaks kiva ihonhoitoon liittyvä arvonta tulossa ;)!

Talvi on tosi hyvää aikaa mikroneulaushoidolle, koska hoidon jälkeen aurinkoa on syytä vältellä parikin viikkoa pigmenttihäiriöiden estämiseks, ja se on kesällä vaikeempaa. Talvellahan auringon aiheuttamat haitat on luonnostaan minimissä. Talvella pitää kuitenkin ottaa huomioon, että kovia pakkasia on varottava ensimmäisinä päivinä, kun iho vielä toipuu hoidosta.

Salon Miyabin Katri suositteli mulle Kalaharin (klik) tuotteita heti ensimmäisellä käyntikerralla, ja käyttää niitä myös itse hoitolassa. Ostinkin heti kotiin superkosteuttavan kasvovoiteen, ja se on kyllä ollu hintansa arvoinen.Iho on tosi pehmeä ja kosteutetun tuntunen, eikä kuivaa hilseilyä oo ollu lainkaan, niinkun yleensä talvella ja pakkasella. Kalaharin toimintaperiaatteet sopii myös hyvin mun ideologiaan, koska se on sekä ekologinen että eettinen, mutta myös sellasta arjen luksusta. (Ja tää ei oo maksettu mainos :D).

”Kalahari™ ancient deserts secrets on korkealaatuinen Etelä-Afrikassa valmistettu ekologinen ja eettinen kosmetiikkasarja luonnosta.

Kalahari on tuotesarja ihmisille, jotka haluavat ylellisyyttä, mutta kantavat vastuuta ympäristöstä.”

www.kalahari.fi

Oon ollu erittäin tyytyväinen tähän sarjahoidon tulokseen, huomaan että iho on tasottunu ja kiinteytyny, ja arpien punaisuus on vähentyny. Kuoppia on tietysti vielä näkyvillä, koska ne on niin syviä, mutta hoidosta on ehdottomasti ollu apua.


Viimeiselle kerralle tulevan arvonnan lisäksi Katri lupaili, että kokeillaan vielä jotain uutta ja jänskää, joten toivottavasti oot mukana myös sarjan vikassa postauksessa :).

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”MIKRONEULAUSHOITO AKNEARVILLE, 5. KERTA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s