Kannattiko mikroneulauksen sarjahoito? +arvonnan voittaja

Mähän oon nyt käynyt Salon Miyabissa puolen vuoden ajan mikroneulauksessa taitavalla Katrilla, yhteensä hoitokertoja oli 6. (Hoidon lähtötilanteesta pääset lukemaan lisää tästä, ja toisesta kerrasta tästä, kolmannesta tästä, neljännestä tästä ja viidennestä tästä.) Halusin kokeilla, voisiko sarjahoidosta olla apua viimeisimmän raskauden myötä jääneisiin arpiin kasvoilla. Kannattiko hoito? Tässä postauksessa käyn läpi hoidon plussat ja miinukset, ja lopussa tietysti hemmotteluarvonnan voittaja.

Miinusta hoidon aikana oli se, että hoito nipistelee jonkun verran. Kipu ei kuitenkaan ole mitenkään sietämätön, ainakaan kestopigmentointiin verrattuna. Auringon välttely oli myös kesällä hankalaa, ja joitain pigmenttihäiriöitä tulikin poskille. Hoito kannattaa siis ajoittaa syksyyn ja talveen! Hoito ei myöskään ole mikään taikakeino arpien poistamiseen kokonaan, eli odotukset kannattaa pitää kohtuullisina. Yhdellä hoitokerralla ihoni reagoi voimakkaasti hoitoon, ja se sai miettimään millaisia riskejä haluan ihoni kanssa ottaa.

”Mietin, olisko laser-hoito, ihon hionta tai happokuorinta seuraava askel, vai pystynkö elämään tämän pärstän kanssa tällaisenaan.”

Plussaa hoidossa oli se, että hoito voitiin räätälöidä yksilöllisesti ihoni laadun ja paksuuden mukaan. Ihon kunnossa tapahtui myös edistystä jokaisen hoitokerran jälkeen, erityisesti huomasin ihohuokosten supistuvan ja litteimpien arpien häivyttyvän. Iho myös näyttää paljon eloisammalta ja nuorekkaammalta nyt sarjahoidon jälkeen. Syvimmät arvet ovat edelleen jäljellä, mutta tilanne on silti ehdottomasti parempi kuin ennen hoitoa.

Suunnitelmissa on nyt odotella jonkin aikaa, sillä lopulliset tulokset näkyy vasta noin kuukauden päästä. Haluan myös antaa ihon kunnolla toipua tästä. Sitten mietin, olisko laser-hoito, ihon hionta tai happokuorinta seuraava askel, vai pystynkö elämään tämän pärstän kanssa tällaisenaan.

Jos jollain teistä on omia kokemuksia kasvojen arpien hoidattamisesta, otan mielelläni vinkkejä vastaan!

Ja lopuksi kuva nykytilanteesta ilman meikkiä. (kuka hullu laittaa lähikuvan arpisesta naamastaan julkiseen levitykseen?!)

 

Ja sitten se arvonnan voittaja:


Voittaja löytyi tällä kertaa instaseuraajien joukosta, ja voittajaan on otettu yhteyttä. Mitäköhän arvontaa sitä seuraavaks kehittelis 😉 muista seurata This Storylinen instaa, facea ja blogia niin pysyt mukana uusimmissa kuvioissa!

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kannattiko mikroneulauksen sarjahoito? +arvonnan voittaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s