Maailman siistein kissanvessa

Kissanvessan sijoituspaikka on jokaisen kissanomistajan elämässä ehdottomasti se vaikein ratkasu. Kylppärin tai vessan pitää olla iso, että se mahtuu sinne. Muualla kämpässä se näyttää rumalta ja haisee pahalta. Ja sit on vielä lisähaasteita jos on lapsia, sinne hiekkaanhan on kiva mennä räpeltämään ja maistelemaan.

Mulle on tärkeetä että kissanvessa integroituu sisustukseen eikä oo koko ajan kakkakikkareita näköpiirissä. Edellisessä asunnossa meidän kissanvessa oli Ikean halvimman Fullen-allaskaapin sisällä kylppärin pesualtaan alla, ja se oli ihan toimiva ratkasu. Mut nyt kun tähän asuntoon on tarkotus jäädä pidemmäks aikaa ja on aika lailla vapaat kädet, aloin kehitteleen kustomoitua ratkaisua. Meillä on kuitenkin tosi pieni kylppäri ja aivan minimaalinen wc, joten piti keksiä jotain ihan uutta.

Avuksi tuli jälleen kerran taitava appiukkoni, joka hitsaili rosterista tarkkojen suunnitelmien mukaan kuivaavan pesukoneen kestävän kehikon, jonka sisälle mahtuu kissan hiekkalaatikko. Kiitos vaan taas 🙂 

Kehikon sisällä on irrotettava rosterinen taso hiekkalaatikolle, ja Ikean Bestå-sarjan korkeakiilto-ovet itse fiksatulla irrotettavalla kiinnitysmekanismilla. Puhdistus on siis helppoa, mutta lapset eivät pääse hiekkaan käsiks. Kisu mahtuu seinän puoleiselta avonaiselta sivulta asioimaan.


Eka pesukerta jännitti, mutta kehikko kestää loistavasti linkouksen, ja Kisukin oppi uuden vessansa käytön moitteettomasti. Ja kaverit ihmettelee missä meidän kissanvessa on. Lähes täydellistä. Suunnitelmissa on vielä hiekkaa keräävän kumimaton hankinta, jotta hiekka ei kulkeudu tassuista lattialle asti.


Miten teillä on kissan asiointi ratkaistu?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s