Kauneusvinkki: megavolyymiä ripsiin ja huuliin!

Musta on ihana saada keväisin vähän boostia ulkoiseen olemukseen, ja tässä postauksessa esittelen uusimmat hyviksi todetut vinkit siihen, miten saa nopeesti volyymiä ripsiin ja huuliin! Ensin räpsyt, ja postauksen lopussa vinkki täyteläistävään huulikiiltoon 😉

Ootte ehkä huomannu, että postaustahti on hieman hidastunu, mikä johtuu mun uudesta (aivan ihanasta) kauneusalan työpaikasta. Mutta blogi jatkaa ehdottomasti edelleen, ja aihepiirit pysyy edelleen kaikenlaisessa tuunauksessa, eli sisustuksessa, DIY:ssä ja kauneudessa, mut aiheet tulee varmasti laajentumaan ihan itsestään myös kosmetiikan ja varsinkin luonnonkosmetiikan puolelle. Myös terveysaiheiset postaukset on työn alla. Ja kevääksi järkätään tietysti kauneusarvontaa taas 🙂

Mut nyt sit niihin ripsiin sitä VOLYYMIÄ! Toinen mun suosikkiripsiteknikoistani, eli Salon Miyabin (klik) Katri, teki mulle ihan huikeet ripset muutama päivä sitten. Ripsienpidennysten uusimpia tuulia on megavolume-tekniikka, joka on vähän niinku ripsien Rolls Royce. Sillä saadaan tehtyä tosi näyttävät ripset kerrostamalla ripsiin kiinnitettäviä kuituja. Katri halus kokeilla tätä tekniikkaa myös mulle.

Mitä eroa on volyymipidennyksellä ja megavolume-pidennyksellä?

Volyymipidennyksessä yksittäiseen ripseen kiinnitetään yksi viuhka, jossa on haluttu määrä kevyitä volyymikuituja, yleensä 2-6 kpl. Megavolumessa viuhkoja kiinnitetään kaksi, eli yksittäinen ripsi ympäröidään niillä joko sivuilta (Mirror-tekniikka) tai ylä- ja alapuolelta (Sandwich-tekniikka).Megavolume -pidennysten teko kestää jonkin verran kauemmin kuin tavallisten volyymiripsien, koska kuitujen määrä on tiheämpi.

Megavolume -tekniikkaa ei voi käyttää kovin hentoihin ripsiin, joten käytännössä on usein järkevää sekoittaa volyymi- ja megavolume-tekniikoita kunkin asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Näin tehtiin myös mulle.

Eli pieni osa näistä mun uusista pidennyksistä on nyt ensimmäistä kertaa megavolume-tekniikalla tehtyjä, ja suurin osa tavallisella volyymitekniikalla. Megavolume -tekniikassa käytetään vähän lyhyempiä kuituja kuin volyymitekniikassa, eikä varsinaista huoltoa tehdä, vaan ripset irtoaa kasvukauden päätteeksi, ja uudet pidennykset kiinnitetään uusiin kasvaneisiin ripsiin. Huollosta on tulossa myös oma postauksensa, joten pysy kuulolla 🙂

Lopuksi mun vinkki huulia oikeesti täyteläistävään huulikiiltoon: GlamGlow:n Plumprageous Lip Gloss Treatment -huulikiilto! Ihan huipputuote, ja hyvä hinta-laatusuhde. Vaikuttavina aineina on inkivääri ja minttu, ja pienen kihelmöinnin jälkeen huomasin selkeesti pienen täyteläistymisen. Lisäks GlamGlow:n kiilto on mun mielestä hyvin pysyvää.

Vastaava tuote löytyy myös mattana, ja molempia voi käyttää yksistään tai pohjustajana omalle lempparituotteelle. Omani ostin Sokokselta (klik). Eikä tätä mainosta oo muuten mitenkään sponsoroitu :))

*ripset saatu

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kauneusvinkki: megavolyymiä ripsiin ja huuliin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s