Megavolyymit käytännössä?

Megavolyymiripsistä kirjoittelin ekaa kertaa jokin aika sitten, ja perustietoa megavolume-pidennyksistä verrattuna tavallisiin volyymipidennyksiin löydät täältä (klik). Pääsin itse testaamaan megavolyymejä, kun Katri halusi treenata tätä uutta tekniikkaa. Nyt sitten kuukausi laiton jälkeen haluan jakaa teille huolto- ja käyttökokemuksia.

Kokonaan megavolume-tekniikalla tehtyjä ripsiä ei varsinaisesti huolleta lainkaan. Niiden pysyvyys on normaalia parempi, kun ripsi ympäröidään kuiduilla vastakkaisista suunnista. Ripset siis käytännössä aina tehdään kokonaan uudestaan asiakkaan omien ripsien kasvuvauhdin mukaan.

Mulle laitettiin kuitenkin vain osa kuiduista megavolume-tekniikalla, joten kävin normaalisti Salon Miyabin (klik) Katrilla ripsihuollossa n. 4 viikkoa ripsien laitosta. Väliä olisi voinut venyttää vielä ripsien kunnon puolesta, yleensäkin mun huoltoväli on n. 1 kk, mutta pääsiäinen ja työaikataulut asetti omat haasteensa. Huollon jälkeen ripset näytti tältä, ja olin tosi tyytyväinen (älkää välittäkö runsaasta poskipunasta :D):

Mulle tehtiin sekä pidennys että huolto 8-11 mm pitkillä ja 0.5 mm paksuisilla kuiduilla. Megavolumet tehdään yleensä lyhyillä kuiduilla niiden pitkän keston vuoksi. Ite tykkään muutenkin siitä, että kuidut on lyhyitä, koska sillon ne ei huoltovälin lopussakaan sojota minne sattuu, ja ne pysyy mulla paremmin siisteinä. Näyttävyyttä on kuitenkin, kun ripset on tuuheammat. Ripsiä on ollu yhtä helppo putsata ja harjata kun tavallisiakin, eikä neljässä viikossa ehtinyt tulla isoja aukkoja ripsiin niiden irtoamisen vuoksi.

Ens kerralla tarkotus on kokeilla 0.7 mm paksuisia kuituja, jollon ripset on vieläkin tuuheammat! Se sopiikin hyvin kevään juhlia ajatellen 😉

Onko teillä kokemuksia megavolume-ripsistä?

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Megavolyymit käytännössä?

  1. Ensimmäistä kertaa testasin ja olen todella tyytyväinen tulokseen 👍 mietin vain kun osa paikoista tekee huoltoja ja osa pelkästään kokonaan uusiksi että kumpi tässä olisi parempi vaihtoehto 🤔

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s